Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Nastawy pieca ogniwo eko plus 20kW Subskrybuj | ||||
|
||||
Obier
![]() |
Witam,
Kolejny rok jestem w posiadaniu pieca ogniwo eko plus o mocy 20 kW i nadal nie potrafię opanować ustawień żeby nie robiły się spieki i żeby podajnik wystarczył na więcej niż 3 dni (worek 25kg na dzień) Proszę o pomoc, co mogę zmienić. Dodam, że ekogroszek to 29 mj/ kg KGM Gold
|
|||
|
||||
cosnekjr
![]() |
Napisz jakie masz ustawienia pieca
|
|||
|
||||
1000MB
![]() |
Napisz, tak jak moja Prababcia życzenia urodzinowe, bo na "elektrycznych tj. internetowych" się nie zna i nie chce. Ty znasz się i chcesz, ale nie możesz tego udostępnić, bo
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Podstawą udzielenia jakiejkolwiek pomocy jest dokładne opisanie swojej instalacji, potem udostępnienie sterownika j/w z tym będzie obecnie problem
![]() ![]() dodane 2021-03-17 22:58PS. Kociołek widoczny , pozostaje opisać swoją instalację i zaktualizować sterownik do najnowszej wersji ![]() |
|||