Usługi zdalnego dostępu powoli powinny wracać do normy.
Za wszystkie utrudnienia przepraszamy
Forum  Aplikacje mobilne  Włączanie CWU przez aplikację Subskrybuj
2021-02-07 18:44
  kikid351 Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Czy jest możliwość włączenia CWU przez aplikacje? Jakoś nie mogę znaleźć. Przez stronę www nie ma problemu.
2021-02-07 18:50
  leON22 Posts: 4808 Ostrzeżenie: 1
Rozumiem że chcesz włączyć pompę CWU ? 
2021-02-07 20:18
  kikid351 Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Tak, dokładnie czasem by to było super kliknąć na komórce zamiast odpalać komputer.
2021-02-07 20:25
  leON22 Posts: 4808 Ostrzeżenie: 1
Po co tak kombinować, przecież w obwodach CWU masz programator możesz sobie ustawić jaką chcesz temp. CWU i kiedy ma się pompa włączyć albo wyłączyć.
PS. Wracając do Twojego pytania, pompę CWU możesz załączyć tylko w trybie ręcznym, w kompie i w aplikacji. 
2021-02-08 16:51
  radek-ka Posts: 98 Ostrzeżenie: 0
Przez aplikację możesz sobie włączyć CWU, bo w tej chwili masz wyłączone CWU na stałe i włączasz kiedy Ci potrzeba, a nie od histerezy, lub programatora w sterowniku kotła? 
2021-02-08 18:04
  leON22 Posts: 4808 Ostrzeżenie: 1
radek-ka przez  jaką aplikację ? 
2021-02-09 07:22
  radek-ka Posts: 98 Ostrzeżenie: 0
2021-02-09 07:53
  kikid351 Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Wielkie dzięki radek-ka
2021-02-09 15:19
  leON22 Posts: 4808 Ostrzeżenie: 1
@radek-ka  mogłeś od razu napisać , że do aplikacji trzeba dodać nowy kafelek , Konfiguracja - Parametr : Tryb CWU
Users on-line: petrboleha