| Forum eCoal.pl v3.5 Kondolencje :( Subskrybuj | ||||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     Witam Wszystkich , dziś dostałem smutną informację od córki jednego z Forumowiczów ES o jego śmierci , a konkretnie @berabs  :( Śp. Pan Bernard , gość "starszej daty " jak sam siebie nazwał w jednej ze swoich wypowiedzi . Ktoś kogo nie znałem osobiście ale pomagałem mu zrozumieć jak ogarnąć sterownik i kociołek za co wielokrotnie mnie i innym pomagającym dziękował z całego serca .  Postanowiłem założyć ten temat , bo takich "gości starszej daty" jest wielu na tym forum , którzy pomimo swojego wieku potrafią wszystko zrozumieć , czyli ogarnąć jak to się teraz mówi , podziękować za bezinteresowną pomoc i przekazać swoją wiedzę , a nie hejtować i krytykować. Pani Aleksandro, jak pisałem na PW , nie znałem Pani Taty ale dla mnie, to był "Gość" dzięki któremu zrozumiałem , że warto pomagać  Proszę przyjąć moje kondolencje , pozdrawiam . | |||
|  | ||||
| konto usunięte   | [*] Wieczny odpoczynek racz im dać Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju. Amen. | |||
|  | ||||
| dartante   | 
                                     [*] 
                                 | |||
|  | ||||
| peter14ekoplus   | 
                                     [*] | |||
|  | ||||
| GREG1983   | 
                                     [*][*][*]
                                 | |||
|  | ||||
| LiMat   | 
                                     [*]
                                 | |||
|  | ||||
| konto usunięte   | 
                                     wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie
                                 | |||
|  | ||||
| marena   | 
                                     niech spoczywa w pokoju [*] | |||
|  | ||||
| luck   | 
                                     [*]
                                 | |||
|  | ||||
| krzzab   | 
                                     Jest mi smutno i przykro. Kondolencje dla rodziny | |||
|  | ||||
| Damiani1001   | 
                                     moje kondolencje dla rodziny.
                                 | |||
|  | ||||
| DKo70   | 
                                     R.I.P.
                                 | |||