Forum eCoal.pl Ochrona powrotu Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
piejar
|
15 kg na dobę w takich warunkach nie musi być jakąś aferą. Pytanie jaki obiekt grzejesz? Ja mam za ostatni tydzień 15,6 kg/na dobę a dom mam taki jak w stopce. Dla mnie jest to do przyjęcia - ostatnie dni to temp ok 5 czy poniżej więc skądś ta energia do ogrzewania musi się brać. Patrząc na wykres to wszystko ładnie równo i cyklicznie chodzi. Powrót akurat miał ok 42 jak patrzałem ale na trendach słabo go widzę (komorka)
|
|||
|
||||
Mateo139
|
Koledzy mam mam mały problem z ochrona powrotu. Mam ustawiony tryb na auto lato na 15 C ale nie przełącza się i na dodatek nie włącza się pompa cwu. Może ktoś sprawdzić lub doradzić co może być przyczyną??
dodane 2021-03-31 19:01Co do trybu auto lato doszedłem. Co można zrobić aby wymusić jakiś obieg?? |
|||
|
||||
leon
|
Mateusz139 Ile palisz już tym piecem??? Sprawdz w ustawieniach CWU, Programator CWU
|
|||
|
||||
leON22
|
Wg mnie wszystko działa jak najbardziej ok
|
|||
|
||||
Mateo139
|
leon napisał » 2021-04-03 19:12 Mateusz139 Ile palisz już tym piecem??? Sprawdz w ustawieniach CWU, Programator CWU Pale od października, także dopiero uczę się na błędach |
|||
|
||||
leon
|
Klikasz w ustawienia,potem Programator CWU .Fabrycznie jest ustawione o ile się nie mylę temperatura obniżona. Daj wszystkie okienka (troszkę klikania) na
CWU aktywne - temperatura zadana |
|||
|
||||
leON22
|
leon wytłumaczmi jedno, po jakiego grzyba @Mateo139 ma klikać w programatorze i coś tam ustawiać skoro programator ma nieaktywny???
|
|||
|
||||
leon
|
leON22 Cyt" Mateo139
Koledzy mam mam mały problem z ochrona powrotu. Mam ustawiony tryb na auto lato na 15 C ale nie przełącza się i na dodatek nie włącza się pompa cwu. Może ktoś sprawdzić lub doradzić co może być przyczyną?? dodane 2021-03-31 19:01Co do trybu auto lato doszedłem. Co można zrobić aby wymusić jakiś obieg?? |
|||
|
||||
leON22
|
No i....
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||