Forum eCoal.pl v3.5 Zawór 4ro drogowy i regulator pokojowy Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
Teraz już wiesz , to działaj i raportuj
|
|||
|
||||
tommyp2
|
Dwa dni po włączeniu funkcji jestem BARDZO zadowolony
Tego właśnie potrzebowałem do dokładnego sterowania temp. podłogi. oprócz 3D. A tu taka niespodzianka - mam to w sterowniku, teraz temp. ładnie trzyma - bo wcześniej albo przegrzewało pom. albo niedogrzewało. |
|||
|
||||
Lesiu1986
|
Witam ponownie. W końcu mam trochę czasu to mogę poprzepibać kabelki w piecu. Podpiąłem zawór 4d, ale pytanie mam, pod co podpiąć czujnik temp za zaworem? Bo póki co mogę tylko otworzyć/zamknąć.. czujnik t1, t2?
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
gmaj22
|
Czasu na to już nie wystarczyło
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Leon instrukcją jesteś TY
|
|||
|
||||
Lesiu1986
|
Faktycznie, zapomniałem o oczywistym dziękuję za pomoc Prawie wszystko ogarnięte, został do podpięcia czujnik temp zewnętrznej.. Póki co zawór 4d się ładnie steruje, zobaczę jak to się ma w połączeniu z czujnikiem temp wewn.
|
|||
|
||||
leON22
|
Ameno25 napisał » 2020-03-01 10:51 Leon instrukcją jesteś TY Nie no, bez przesady THX Piotr , instrukcja to instrukcja @Lesiu1986 , prawie robi różnicę Kombinuj i informuj co i jak , jak coś nie tak , to pytaj - POMOŻEMY |
|||
|
||||
janjan
|
Koledzy czy nic nie uszkodzę zmniejszając kąt otwarcia zaw.4d w systemie, chociaż w/g temp.zadanej za zaworem powinien być otwarty kilka stopni więcej?
|
|||
|
||||
leON22
|
Spokojnie, nic nie uszkodzisz , tylko po co chcesz go zmniejszyć ? Jak chcesz obniżyć temp.wew. to skoryguj krzywą grzania za zaworem 4D
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||