Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Jak okiełznać 4D? Plus prośba o sprawdzenie ustawień Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
gmaj22
![]() |
Skądże - nie umknęła, tylko tu instalacja już zrobiona i trzeba by ją ją jak najmniejszym wysiłkiem zmodyfikować. Gdybym od podstaw robił, to hulała by na jednej pompie.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Wiadomo, że nikt z nas tak by tego nie zbudował. Ale jak działa, to dać temu spokój wg mnie.
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Hmmm.... ja to jednak ludzi nie rozpoznaję po nickach. Ten @inter(...)nauta to czasem nie mieszka w okolicy zamku rodziny von Pless?
![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Mieszka.
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Pozdrawiam "nauczyciela"
![]() |
|||
|
||||
PMtest
![]() |
Cieszę się że "odnawiają" się tutaj znajomości.
Niestety chyba padł mi router przy kotle a jutro nie dam rady tego ogarnąć tak więc zdam relacje najszybciej jak to możliwe. |
|||
|
||||
oxalis3
![]() |
gmaj22 napisał » 2019-12-20 14:38 Hmmm.... ja to jednak ludzi nie rozpoznaję po nickach. Ten @inter(...)nauta to czasem nie mieszka w okolicy zamku rodziny von Pless? ![]() no i jak pisze, że gada lub nie, albo wali podtrzymanie dawka razy 3 czyli tak jak mam ustawione , mam nadzieję , że na dłuzej |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Od razu widać , że szlachecka krew Hochbergów płynie w żyłach
![]() dodane 2019-12-21 00:46PS. Jak widać, słychać i czuć, "każdy swojego nauczyciela ma" ![]() |
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
||||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Muszę się z Tobą nie zgodzić. Po przymknięciu miałbyś za mały przepływ na długim obwodzie, po zamknięciu tylko krótki obieg. To już lepiej dołożyć tam kotłową, która zawsze wspomaga długi obwód w grzaniu, a po zamknięciu oba są aktywne. Zresztą... pompa powinna być za zaworem i tyle, ale jak mu to działa, to zostawić.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||