Forum eCoal.pl v3.5 Jak okiełznać 4D? Plus prośba o sprawdzenie ustawień Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
gmaj22
|
Skądże - nie umknęła, tylko tu instalacja już zrobiona i trzeba by ją ją jak najmniejszym wysiłkiem zmodyfikować. Gdybym od podstaw robił, to hulała by na jednej pompie.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Wiadomo, że nikt z nas tak by tego nie zbudował. Ale jak działa, to dać temu spokój wg mnie.
|
|||
|
||||
gmaj22
|
Hmmm.... ja to jednak ludzi nie rozpoznaję po nickach. Ten @inter(...)nauta to czasem nie mieszka w okolicy zamku rodziny von Pless?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Mieszka.
|
|||
|
||||
gmaj22
|
Pozdrawiam "nauczyciela"
|
|||
|
||||
PMtest
|
Cieszę się że "odnawiają" się tutaj znajomości.
Niestety chyba padł mi router przy kotle a jutro nie dam rady tego ogarnąć tak więc zdam relacje najszybciej jak to możliwe. |
|||
|
||||
oxalis3
|
gmaj22 napisał » 2019-12-20 14:38 Hmmm.... ja to jednak ludzi nie rozpoznaję po nickach. Ten @inter(...)nauta to czasem nie mieszka w okolicy zamku rodziny von Pless? no i jak pisze, że gada lub nie, albo wali podtrzymanie dawka razy 3 czyli tak jak mam ustawione , mam nadzieję , że na dłuzej |
|||
|
||||
leON22
|
Od razu widać , że szlachecka krew Hochbergów płynie w żyłach
dodane 2019-12-21 00:46PS. Jak widać, słychać i czuć, "każdy swojego nauczyciela ma" |
|||
|
||||
gmaj22
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Muszę się z Tobą nie zgodzić. Po przymknięciu miałbyś za mały przepływ na długim obwodzie, po zamknięciu tylko krótki obieg. To już lepiej dołożyć tam kotłową, która zawsze wspomaga długi obwód w grzaniu, a po zamknięciu oba są aktywne. Zresztą... pompa powinna być za zaworem i tyle, ale jak mu to działa, to zostawić.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||