Forum  eCoal.pl v3.5  Pomoc w dopracowaniu ustawień Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
2019-11-07 22:01
  stefan1k Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Tak to jest z rodzicami - najpierw pół na pół a potem - to już my ci damy na całość... tak też miałem. Myślę że na spokojnie ogarniemy wszystko...
2019-11-07 22:12
  leON22 Posts: 2780 Ostrzeżenie: 1
Również mam taką nadzieję
2019-11-11 18:28
  gienek_k Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Nastawiał ktoś   Programator temp. kotła Piec Ogniwo  chodzi mi oto żeby na noc  temp a rano o 6   była nastawiona pare st wyżej.
2019-11-11 19:40
  leON22 Posts: 2780 Ostrzeżenie: 1
Mógłbyś jaśniej , rozumiem że chodzi Ci o to, żeby temperatura na noc była niższa o 6st , niż w dzień  No i ...  Pewnie nie jeden tak nastawiał ale czy tak samo jak jak chcesz Ty , niewiadomo
2019-11-11 22:35
  gienek_k Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
No uciekły mi  litery  sory  ale chodzi mi oto żęby na noc  o godz 23 nastawić np 36 st  a rano jak wstaje np o 6 temperatura  była nastawiona na 40 st.
2019-11-11 23:29
  leON22 Posts: 2780 Ostrzeżenie: 1
Rozumiem, że chcesz mieć 36st za zaworem 4D w nocy, a rano 40* pewny
2019-11-12 08:06
  gienek_k Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Tak dokładnie   juz to znalazłem  w Ustawieniach ale niewiem jak to zrobić  proszę o porady.
dodane 2019-11-12 08:06[img url
2019-11-12 08:20
  leON22 Posts: 2780 Ostrzeżenie: 1
Ustawiasz 40st zadaną, a obniżoną 4st, zaznaczasz w programatorze w odpowiednich godzinach w/g kolorów. 
2019-11-12 11:53
  gienek_k Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Tak ale jak w tym programatorze zapisać  to klikam  to wyskakuje niebieskie kolor  kółka i nie można nic  wpisać jak się tam wpisuje dane ?.Dziękuje i Pozdrawiam
2019-11-12 11:58
  leON22 Posts: 2780 Ostrzeżenie: 1
No właśnie klikasz zaznaczasz na niebiesko albo na czerwono. Na niebiesko obniżoną na czerwono zadaną. Czego jeszcze nie rozumiesz ? Wartości temp wpisujesz w ustawieniach - Obwody CO - zawór 4D  
2019-11-12 12:12
  gienek_k Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Tak juz  to zrozumiałem  ale coś jeszcze robie  zle
2019-11-12 12:17
  leON22 Posts: 2780 Ostrzeżenie: 1
Oj Gienek udostępnij sterownik zobaczymy co tam masz namieszane  
2019-11-12 13:56
  gienek_k Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Leon dzięki  za pomoc chyba już wiem o co chodzi  zobacze dziś ustawie  jesli bedzie jeszcze cos nie tak udostepnie sterownik.Pozdrawiam
2019-11-12 14:02
  leON22 Posts: 2780 Ostrzeżenie: 1
Dziękujesz, a dodałeś mnie do ignorowanych, mam nadzieję,że przez pomyłkę ? 
2019-11-13 00:15
  gienek_k Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Oj przepraszam  nie wiem jak sie to     stało  hehe   pomyłkowo   heh  ty mi pomagasz a ja mialbym cie ignorowac sory jeszcze raz .Pozdrawiam
 
dodane 2019-11-13 00:15Leon opanowałem  wszystko nastawione działa  Dziękuje serdecznie za Pomoc.Pozdrawiam
First pagePrevious page2 / 2Next pageLast page
Users on-line: bonus, Djack, kukulm, Lukasz23l, Maniolo1959, mnowakowski1959, Ogniwo111, rk001946, Roman56

Recently added

Mirosław - dom41

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more