Forum Aplikacje mobilne ip pieca Subskrybuj | ||||
|
||||
edkla
|
hej nie moge połączyć pieca z aplikacją mobilną
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Hej, podaj więcej informacji.
Co zrobiłeś, co gdzie wpisałeś, jakiej aplikacji używasz, jaki masz sterownik .. Będzie łatwiej odpowiedzieć |
|||
|
||||
edkla
|
mam sterownik V3.5 a wersja oprogramowania1.1.26.12 a aplikacje wyświetlone mam taki jak pello mobile,defro smart mobile,ecoal mobile ,esterowniki mobile prosze o pomoc
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Czyli nadal mało wiemy. Podaj proszę nazwę swojego sterownika.
Czy jest to ecoal 3.5 ? ecoal B 3.5 ? Pello 3.5 ? itd itp... Klikając w zakładkę nasze produkty wybierz proszę z listy swój sterownik. Klikając czytaj więcej przeniesiesz się na stronę na której znajdziesz pliki do pobrania. Jeden z nich to jak podłączyć sterownik do platformy esterownik.pl. To pierwszy krok. Po wykonaniu tego zadania dopiero możesz zalogować się (tymi samymi danymi co na platformie esterownik.pl) w odpowiedniej aplikacji. Możesz również korzystać z aplikacji w wersji offline,do tego wystarczy podpiąć sterownik do routera i mieć na telefonie tą samą sieć internetową którą otrzymuje sterownik. Logując się offline podajesz login oraz hasło lokalne czyli root;root |
|||
|
||||
edkla
|
jest to sterownik eCoal3.5 ale nie mam go kablem podłączonego do internetu bo mam w domu sieć vektry wifi cz y musze się podłączyć jakoś do internetu?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Jeżeli nie ma możliwości podpięcia sterownika kablem bezpośrednio do głownego routera w domu to potrzebny jest access point z obsługą(funkcją) clienta.
Takowy dodatkowy router wpinamy do sterownika i on łączy się bezprzewodowo z głownym routerem w domu. https://sklep.esterownik.pl/produkt/93 Coś takiego np. |
|||