| Forum eCoal.pl v3.5 / v4.0 Ustawienie OE+ 16 Subskrybuj | ||||
|
|
||||
|
puyooll
|
Cześć i czołem! ![]() Dziś 2-gi dzień zabawy z Ogniwo Eko plus 16kw, działa to na pellecie Olczyk 16.5 kaloryczność. Aktualnie na ustawieniu retortowy-grupowe, bawimy się razem z kolega leON22 i wielkie dzięki dla niego za ogromną pomoc
. Jeszcze rano nic nie chciało hulać, ale pomału coś się dzieje. Podrzucam link do pieca. Dom ok. 150m, świeżo po remoncie, ocieplony, fundamenty także, okna 3 szybowe, także powinno trzymać ciepło. Pellet kupiłem na próbę, raczej eko groszku nie chce stosować, mam dość tego czarnego pyłu wszędzie Z góry dzięki za pomoc! |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Jak widzisz kolego , te ustawienia to nie takie hop siup jakby się mogło wydawać ale jakoś dzięki Bogu i partii się udało
|
|||
|
|
||||
|
puyooll
|
https://esterownik.pl/device/20172 Kupując ten piec 2 lata temu spodziewałem sie, że to nie będzie łatwe, ale pomału, pomału dojdzie sie do perfekcji! ![]() |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Nie musisz podawać podawać tego linka do swojego kociołka , wystarczy że ktoś kliknie w w Twoją nazwę użytkownika i już wszystko widać
Lektura instrukcji obsługi sterownika , Poradnik palacza, FAQ i forum dodadzą Ci skrzydeł
|
|||

. Jeszcze rano nic nie chciało hulać, ale pomału coś się dzieje. Podrzucam link do pieca. Dom ok. 150m, świeżo po remoncie, ocieplony, fundamenty także, okna 3 szybowe, także powinno trzymać ciepło. Pellet kupiłem na próbę, raczej eko groszku nie chce stosować, mam dość tego czarnego pyłu wszędzie
Z góry dzięki za pomoc!