| Forum eCoal.pl v3.5 / v4.0 Brak wykresów temperatur w aplikacji i na platformie :( Subskrybuj | ||||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     Jak w temacie, co się dzieje ? 
                                 | |||
|  | ||||
| juzo   | ||||
|  | ||||
| pawel3   | 
                                     Już patrzymy co się dzieje  | |||
|  | ||||
| stefan1k   | 
                                     Po restarcie routera mam na stronie "podłączony", ale wykresów brak. Myślałem formatować kartę pamięci, ale widzę że temat rozwojowy, a szkoda byłoby utracić wszystkie dane. Widzę że nikt nie ma wykresów - wszedłem na kilka udostępnionych i też biały obraz... | |||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     Też tak kiedyś grzebałem, resetowałem, a problem był "na górze" dlatego trzeba takie sprawy zgłaszać   Najlepiej sprawdzić u innych, jak mają podobnie to już wiadomo o co chodzi. | |||
|  | ||||
| konto usunięte   | 
                                     Panowie,problem jest w trakcie rozwiązywania. Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam    | |||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     U mnie już wszystko OK    | |||
|  | ||||
| juzo   | 
                                     U mnie również    | |||
|  | ||||
| igor390   | 
                                     Witam szanowne grono ☺Proszę o pomoc jak włączyć statystyki żeby pokazywali wykresy ile spalania dobowego ,z jaką mocą pracuje kociol ,może mi ktoś pomóc bo nie wiem jak to ogarnąć 
                                 | |||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     Użyj szukajki i wpisz magiczne słowo - statystyki    | |||