W związku z problemami z dostępnością statystyk oraz wykresów prosimy o zapoznanie się z tym wątkiem
Forum  eCoal.pl v3.5  Brak wykresów temperatur w aplikacji i na platformie :( Subskrybuj
2019-09-13 07:40
  leON22 Posts: 3428 Ostrzeżenie: 1
Jak w temacie, co się dzieje ? 
2019-09-13 07:45
  juzo Posts: 52 Ostrzeżenie: 0
Dodatkowo proszę o informacje dlaczego przez przeglądarkę wchodzi mi do urządzenia ale pokazuje komunikat o rozłączeniu ale zarazem mogę sobie odczytywać temperaturę z pokoi? Przez telefon jest normalnie...


2019-09-13 07:56
  pawel3 Posts: 451 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Już patrzymy co się dzieje
2019-09-13 08:24
  stefan1k Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Po restarcie routera mam na stronie "podłączony", ale wykresów brak. Myślałem formatować kartę pamięci, ale widzę że temat rozwojowy, a szkoda byłoby utracić wszystkie dane.

Widzę że nikt nie ma wykresów - wszedłem na kilka udostępnionych i też biały obraz...
2019-09-13 08:38
  leON22 Posts: 3428 Ostrzeżenie: 1
Też tak kiedyś grzebałem, resetowałem, a problem był "na górze" dlatego trzeba takie sprawy zgłaszać Najlepiej sprawdzić u innych, jak mają podobnie to już wiadomo o co chodzi. 
2019-09-13 08:46
  ES_Serwis Posts: 437 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Panowie,problem jest w trakcie rozwiązywania. Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam
2019-09-13 09:11
  leON22 Posts: 3428 Ostrzeżenie: 1
U mnie już wszystko OK 
2019-09-13 10:11
  juzo Posts: 52 Ostrzeżenie: 0
U mnie również 
2019-09-21 08:16
  igor390 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam szanowne grono ☺Proszę o pomoc jak włączyć statystyki żeby pokazywali wykresy ile spalania dobowego ,z jaką mocą pracuje kociol ,może mi ktoś pomóc bo nie wiem jak to ogarnąć 
2019-09-21 10:04
  leON22 Posts: 3428 Ostrzeżenie: 1
Użyj szukajki i wpisz magiczne słowo - statystyki  
Users on-line: gtomasek, PAWEL0042, pawlop, piotrnikolajuk, rolnik-ogniwo10kw, seban, wojrad