Forum  eCoal.pl v3.5  Po sparowaniu z kontem nie widać urzadzenia? Subskrybuj
2019-08-23 19:18
  Mysza Posts: 3 Ostrzeżenie: 0

Witam ,

jak w temacie, po założeniu konta i sparowaniu z ID urządzenia nie widać go w zakładce Moje konto.

2019-08-23 19:30
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS

Część, proponuję abyś zaczął od naszej instrukcji.
Wybierz zakładkę produkty. Wybierz pierwszy lepszy ecoal 3.5. czytaj więcej. Na samym dole  są pliki do pobrania.
Podłączenie sterownika do platformy eSterownik.pl.
Tam jest krok po kroku opisane.
W razie problemu dzwoń na infolinię 605 780 882
dodane 2019-08-23 19:30Link
2019-08-23 19:32
  Mysza Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
To jest mój drugi sterownik. Postępuję zgodnie z instrukcją. Przy parowaniu ID z kontem wszystko poszło OK. Tyle, że nie ma go w zakładce.
2019-08-23 21:37
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Na wyświetlaczu w oknie sieciowym (prawy górny róg) online "globusik mały" czy offline, "brak".
Musisz powiedzieć jak wygląda połączenie internetowe, jak doprowadzone do sterownika. Może antywirus blokuję
Najlepiej zadzwoń, jutro też można dzwonić
2019-08-23 21:56
  LiMat Posts: 161 Ostrzeżenie: 0
Globus jest. Po zalogowaniu z IE po ID sterownika, możliwa była aktualizacja oprogramowania.
dodane 2019-08-23 21:46Po logowaniu z IE  po ID jest info, że sparowany z kontem.
dodane 2019-08-23 21:56LiMat i Mysza to w tym momencie to samo. Uruchamiam EKO Plus + u kolegi.
2019-08-23 22:04
  leON22 Posts: 5379 Ostrzeżenie: 3
LiMat , no i jak widać uruchomiłeś  
dodane 2019-08-23 22:04PS. Właśnie dziś zostałem szczęśliwym posiadaczem internetu światłowodowego , musiałem konfigurować cała sieć domową . Trochę się namęczyłem ale wszystkie urządzenia podłączone 
2019-08-23 22:12
  Mysza Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
A ja nie widzę urządzenia MYSZA, które uruchomiłem?
2019-08-27 11:56
  leON22 Posts: 5379 Ostrzeżenie: 3
Dziwne, bo przez chwilę było widoczne  Tylko teraz nie wiem które pewny 
dodane 2019-08-27 11:56Widzę , że problem rozwiązany Możecie podać przyczynę 
Users on-line: koruss, piotrekszkola