Forum eCoal.pl v3.5 Po sparowaniu z kontem nie widać urzadzenia? Subskrybuj | ||||
|
||||
Mysza
|
Witam , jak w temacie, po założeniu konta i sparowaniu z ID urządzenia nie widać go w zakładce Moje konto. |
|||
|
||||
pawel3
|
Część, proponuję abyś zaczął od naszej instrukcji. Wybierz zakładkę produkty. Wybierz pierwszy lepszy ecoal 3.5. czytaj więcej. Na samym dole są pliki do pobrania. Podłączenie sterownika do platformy eSterownik.pl. Tam jest krok po kroku opisane. W razie problemu dzwoń na infolinię 605 780 882 dodane 2019-08-23 19:30Link |
|||
|
||||
Mysza
|
To jest mój drugi sterownik. Postępuję zgodnie z instrukcją. Przy parowaniu ID z kontem wszystko poszło OK. Tyle, że nie ma go w zakładce.
|
|||
|
||||
pawel3
|
Na wyświetlaczu w oknie sieciowym (prawy górny róg) online "globusik mały" czy offline, "brak".
Musisz powiedzieć jak wygląda połączenie internetowe, jak doprowadzone do sterownika. Może antywirus blokuję Najlepiej zadzwoń, jutro też można dzwonić |
|||
|
||||
LiMat
|
Globus jest. Po zalogowaniu z IE po ID sterownika, możliwa była aktualizacja oprogramowania.
dodane 2019-08-23 21:46Po logowaniu z IE po ID jest info, że sparowany z kontem. dodane 2019-08-23 21:56LiMat i Mysza to w tym momencie to samo. Uruchamiam EKO Plus + u kolegi. |
|||
|
||||
leON22
|
LiMat , no i jak widać uruchomiłeś
dodane 2019-08-23 22:04PS. Właśnie dziś zostałem szczęśliwym posiadaczem internetu światłowodowego , musiałem konfigurować cała sieć domową . Trochę się namęczyłem ale wszystkie urządzenia podłączone |
|||
|
||||
Mysza
|
A ja nie widzę urządzenia MYSZA, które uruchomiłem?
|
|||
|
||||
leON22
|
Dziwne, bo przez chwilę było widoczne Tylko teraz nie wiem które pewny
dodane 2019-08-27 11:56Widzę , że problem rozwiązany Możecie podać przyczynę |
|||