Forum Pello v3.5 Błąd ? - Brak możliwości przypisania obwodów z listwy do pokoju Subskrybuj | ||||
|
||||
kaluzas
|
Dzień dobry,
Jest chyba na platformie jakiś błąd, który nie zapisuje w danym pokoju obwodów zaznaczanych na listwie. Czyli w ścieżce: POKOJE -> NAZWA_POKOJU->KONFIGURAJCA -> ROZSZERZENIA na formatce "Konfiguracja rozszerzeń" zaznaczam ptaszki przy cyferkach 1 i 2 odpowiedzniej listwy po naciśnięciu przycisku zapisz nic nie przypisuje się do rozszerzeń w pokoju. Ta sama akcja z aplikacji Pello mobile działa bez problemu. Pozdrawiam Sebastian
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Nie ma żadnego błędu, wszystko mi się ładnie przypisało przed chwilą. Może nie masz zdefiniowanego rozszerzenia, lub nie jesteś zalogowany.
|
|||
|
||||
kaluzas
|
sq9tbu ,
Rozumiem, że Twoje radykalne stwierdzenie "Nie ma żadnego błędu" poparte jest odpaleniem aplikacji w trybie debugingu z założeniami, które dotyczą mojego pieca ? Tak jak pisałem wcześniej, wszystko mam zdefiniowane i nie mam żadnego problemu jak robię przypisanie z aplikacji mobilnej. Zalogowany tez jestem, jakieś inne pomysły ? Może znowu jest jakiś wyjątek w przypadku sterownika Pello, tak jak było przy braku ikonki do aktualizacji ? |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Ja nie mam żadnego problemu ani z aplikacji mobilnej ani z komputera więc poco debugging. Są 2 możliwości albo masz coś skopane albo chłopaki w ES mają coś skopane ale na Twoim koncie. Udostępnij Twój sterownik, zrób screeny ekranu będziemy coś radzić.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
kaluzas napisał » 2018-10-31 12:24 Dzień dobry, Jest chyba na platformie jakiś błąd, który nie zapisuje w danym pokoju obwodów zaznaczanych na listwie. Pozdrawiam Sebastian Rzeczywiście coś jest nie tak - muszę sprawdzić i poszukać błędu . Jak tylko znajdę to dam znać. dodane 2018-10-31 22:45kaluzas - już powinno być ok - możesz sprawdzić i potwierdzić ? |
|||
|
||||
kaluzas
|
Potwierdzam !
Teraz wszystko OK Dzięki |
|||