Forum Aplikacje mobilne Statystyki Subskrybuj | ||||
|
||||
Walter
|
W menu statystyki brak danych, tzn jest wykres mocy pracy kotła, lecz brak statystyk spalania. Trzeba coś ustawić aby te statystyki były wyświetlane ? Jedyny podgląd mam przez stronę www.
|
|||
|
||||
leON22
|
Walter nie wiem dokładnie o co Ci chodzi , przecież wszystko działa i widać Twoje statystyki , brakuje tylko zakupów paliwa ( ostatni zakup 23/09/2017 - 100kg ) dlatego brak wyświetlania średniego i całkowitego kosztu
|
|||
|
||||
Walter
|
||||
|
||||
leON22
|
Czy wcześniej było OK
|
|||
|
||||
Walter
|
Wcześniej na początku działało, ale zaczęło wywalać z aplikacji po wejściu na statystyki, zaktualizowałem i zlicza za 6miesiecy albo 12miesiecy.
|
|||
|
||||
leON22
|
Walter , a jaką masz wersję aplikacji Na moim fonie mam zainstalowaną eCoal Mobile v.1.0.4.1 i wszystko działa
PS. Masz skopane statystyki , brak zakupów paliwa ( tylko jeden 23 września 2017 r i tylko 100kg ) , a zasypów ponad 20-cia po 100kg , tak że przyczynę już znasz Edytuj zakup paliwa odpowiednią ilość z odpowiednio wcześniejszą datą i powinno być OK , powodzenia |
|||
|
||||
Walter
|
Niby dlaczego skopane? Wpis dodany z zakupem ma charakter orientacyjny, a statystyki zliczane są z pracy podajnika, chyba że się mylę? Wersja ta sama, aktualizowana 18stycznia 2018r. Zaznaczam że logując się po przez przeglądarkę statystyki spalania są. W aplikacji mobilnej wyświetla tylko z całego roku, spróbuję jeszcze dodać kolejny zakup. Ilość całkowita zużytego opału pasuje, mam popakowane w worki mniej więcej ok 20>25kg raczej większość takich niepełnych, żeby lepiej mi się układało. Poszło mi z ostatnim zasypek 88worków, od 6wrzesnia.
|
|||
|
||||
leON22
|
Witam , jak tam w temacie
|
|||
|
||||
Walter
|
Dzisiaj załączyłem i działa, nie wiem co to spowodowało bo nic nie zmieniałem. Najważniejsze że jest ok.
|
|||
|
||||
bambuli1985
|
Witam, zużycie paliwa na wykresie średnio wychodzi 15kg/d z kolei liczbowo podaje że jest to 4 kg/d. Nie wiem dlaczego. Druga sprawa to brak wykresów dla pracy pieca tzn. spaliny, CO itp. czy coś nie tak z kartą sd może by ją sformatować? Będę wdzięczy jakby ktoś zerknął.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
bambuli1985 napisał » 2019-01-16 13:36 Witam, zużycie paliwa na wykresie średnio wychodzi 15kg/d z kolei liczbowo podaje że jest to 4 kg/d. Nie wiem dlaczego. Druga sprawa to brak wykresów dla pracy pieca tzn. spaliny, CO itp. czy coś nie tak z kartą sd może by ją sformatować? Będę wdzięczy jakby ktoś zerknął. Najprawdopodobniej problemy z kartą SD. Polecam standardowe działanie (zgranie danych, format, wrzucenie wcześniej zgranych danych i ponownie do sterownika) |
|||
|
||||
bambuli1985
|
Spoko spróbujemy
|
|||