Forum  Aplikacje mobilne  Statystyki Subskrybuj
2018-02-02 20:28
  Walter Posts: 112 Ostrzeżenie: 0
W menu statystyki brak danych, tzn jest wykres mocy pracy kotła, lecz brak statystyk spalania. Trzeba coś ustawić aby te statystyki były wyświetlane ? Jedyny podgląd mam przez stronę www.
2018-02-02 20:36
  leON22 Posts: 2359 Ostrzeżenie: 1
Walter nie wiem dokładnie o co Ci chodzi , przecież wszystko działa i widać Twoje statystyki , brakuje tylko zakupów paliwa ( ostatni zakup 23/09/2017 - 100kg ) dlatego brak wyświetlania średniego i całkowitego kosztu
2018-02-02 21:34
  Walter Posts: 112 Ostrzeżenie: 0
Chodzi mi o aplikację mobilną na smartfona, na niej nie wyświetla spalania. Po przez stronę  www dziala, tak jakby brakowało czegoś w ustawieniach.
dodane 2018-02-02 21:34
2018-02-03 14:39
  leON22 Posts: 2359 Ostrzeżenie: 1
Czy wcześniej było OK 
2018-02-03 21:52
  Walter Posts: 112 Ostrzeżenie: 0
Wcześniej na początku działało, ale zaczęło wywalać z aplikacji po wejściu na statystyki, zaktualizowałem i zlicza za 6miesiecy albo 12miesiecy.
2018-02-03 21:58
  leON22 Posts: 2359 Ostrzeżenie: 1
Walter  , a jaką masz wersję aplikacji  Na moim fonie mam zainstalowaną eCoal Mobile v.1.0.4.1 i wszystko działa
PS. Masz skopane statystyki , brak zakupów paliwa ( tylko jeden 23 września 2017 r  i tylko 100kg ) , a zasypów ponad 20-cia po 100kg  , tak że przyczynę już znasz Edytuj zakup paliwa odpowiednią ilość z odpowiednio wcześniejszą datą i powinno być OK , powodzenia
2018-02-03 22:21
  Walter Posts: 112 Ostrzeżenie: 0
Niby dlaczego skopane? Wpis dodany z zakupem ma charakter orientacyjny, a statystyki zliczane są z pracy podajnika, chyba że się mylę? Wersja ta sama, aktualizowana 18stycznia 2018r. Zaznaczam że logując się po przez przeglądarkę statystyki spalania są. W aplikacji mobilnej wyświetla tylko z całego roku, spróbuję jeszcze dodać kolejny zakup. Ilość całkowita zużytego opału pasuje, mam popakowane w worki mniej więcej ok 20>25kg raczej większość takich niepełnych, żeby lepiej mi się układało. Poszło mi z ostatnim zasypek 88worków, od 6wrzesnia.
2018-02-05 00:47
  leON22 Posts: 2359 Ostrzeżenie: 1
Witam , jak tam w temacie 
2018-02-05 07:27
  Walter Posts: 112 Ostrzeżenie: 0
Dzisiaj załączyłem i działa, nie wiem co to spowodowało bo nic nie zmieniałem. Najważniejsze że jest ok. 
2019-01-16 13:36
  bambuli1985 Posts: 44 Ostrzeżenie: 0
Witam, zużycie paliwa na wykresie średnio wychodzi 15kg/d z kolei liczbowo podaje że jest to 4 kg/d. Nie wiem dlaczego. Druga sprawa to brak wykresów dla pracy pieca tzn. spaliny, CO itp. czy coś nie tak z kartą sd może by ją sformatować? Będę wdzięczy jakby ktoś zerknął.
2019-01-16 14:39
  PrzemekP Posts: 904 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
bambuli1985 napisał » 2019-01-16 13:36
Witam, zużycie paliwa na wykresie średnio wychodzi 15kg/d z kolei liczbowo podaje że jest to 4 kg/d. Nie wiem dlaczego. Druga sprawa to brak wykresów dla pracy pieca tzn. spaliny, CO itp. czy coś nie tak z kartą sd może by ją sformatować? Będę wdzięczy jakby ktoś zerknął.

Najprawdopodobniej problemy z kartą SD. Polecam standardowe działanie (zgranie danych, format, wrzucenie wcześniej zgranych danych i ponownie do sterownika)
2019-01-16 14:45
  bambuli1985 Posts: 44 Ostrzeżenie: 0
Spoko spróbujemy  
Users on-line: bart0000, BLOKpiec, PLUS-MAD, tojajustyna, wowas, zbynioo50

Recently added

Artur Zarzecze

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more