Forum eCoal.pl v3.5 Czuc spaliny w kotlowni, co jest przyczyną? Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
gmaj22
|
A ja sądzę, że korek dla tzw. "strażaka"
|
|||
|
||||
leON22
|
W takim razie musi to rozstrzygnąć sam pytający albo producent kociołka "Strażaka" raczej w standardzie nie montują , a osuszanie raczej tak , albo zostawiają miejsce pod jego montaż
|
|||
|
||||
procho
|
dmuchawa WPA07?
wydaje mi się (jestem pewien) że w moim OEP16 mam inną |
|||
|
||||
Vitis
|
leON22 napisał » 2018-01-08 20:42 Korek zaślepiający otwór do montażu zestawu do osuszania zasobnika paliwa Poprawna odpowiedź sam mam tam zamontowane otwór jest do kanału powietrznego |
|||
|
||||
bodziasty
|
||||
|
||||
Olek85
|
Ja też wymieniłem DMS na wpa07 jak zaczęła strasznie jęczeć że aż ją w domu było na 2 piętrze słychać. Jedyne co zauważyłem po wymianie, to że trzeba nią mniej dmuchać.
dodane 2018-01-08 22:35...jakoś w zeszłym roku, DMS wytrzymała od grudnia 2013 do około stycznia 2016, czyli marnie |
|||
|
||||
procho
|
jakies plusy tego nowego wentylatorka? coś na plus?
|
|||
|
||||
Olek85
|
procho napisał » 2018-01-08 22:38 jakies plusy tego nowego wentylatorka? coś na plus? jak ci palnik padnie będzie pasowała do batorego : |
|||
|
||||
oxalis3
|
Ja kupiłem z wpa 07 i podobnie jest zamontowana jak u slaytera.
|
|||
|
||||
Olek85
|
a tak na poważnie to nawet nie pamiętam jak wyglądało spalanie, różnią się sprężem i wydajnością
dodane 2018-01-08 22:48i wpa07 mniej prądu ciągnie dodane 2018-01-08 22:49wg katalogów 14W mniej |
|||
|
||||
slayter
|
Z takim wentylatorem kupilem piec nic nie wymienialem.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||