Forum Sklep esterownik.pl silowniki elektrotermiczne - GWINT Subskrybuj | ||||
|
||||
Jasinski
|
Witam,
kupilem tu silowniki elektroterm. na rozdzielacz podlogowki. Problem ktorego sie niespodziewalem jest gwint. Na silownikach jest gwint M30 a na mojim Kan-thermie jest cos co wyglada na m28. Jest jakis rozwiazanie do dostosowania silownikow na zawory ? Redukcja? |
|||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
pablo
|
Ameno25 ma redukcji dla Kan-therma, kan-term ma tylko swoje przejściówki. Jasinski podbnie jak Ty kupiłem
inny siłownik bo był tańszy niż Kan-terma i musiałem oddać nie dopasowałem go do gwintu. |
|||
|
||||
Jasinski
|
||||
|
||||
tedp84
|
Witam czy jest mozliwe ustawienie otwarcia silownika tzn. Jak jest na otwarty zeby sie otwieral np na polowe zakresu poniewaz teraz mam przeplywy odpowiednio dopasowane na calym ukladzie na powrotach , a jesli jeden z silownikow otworzy obwod na 100% to mi spadna przeplywy w calym mieszkaniu. Na zasilaniach juz mam tak zamaraszone przeplywy(te wartosci w litrach) ze musze to miec na powrotach poustawiane. w innym wypadku musialbym zmieniac te przeplywomierze na zasilaniach a to znowu koszt i chyba spuszczanie wody z obiegów co walalbym nie robic
|
|||