Forum bruli.pl Brak satatystyk Subskrybuj | ||||
|
||||
mily
|
Witam,
Chciałbym prosić o pomoc .... 2 lata temu miałem piekne satystyki ... rok temu przebudowałem sieć w domq i piec stracił LANa ... w tym roku naprawiłem co ... popsułem .. naprawiłem (coś trzeba przecież robic )... i teraz nie wiem co musze zrobić aby znowu mieć statystyki?? zasyp wegla mam ... min/kg tez ... Z góry dziękuje za pomoc / podpowiedz - co jeszcze musze ustawić
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
A zakup?
|
|||
|
||||
mily
|
Zakup wegla też jest wprowadzony
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Prawdopodobnie jest uszkodzona karta SD i nie można pobrać danych potrzebnych do statystyk.
Wyciągnij kartę z sterownika, spróbuj uruchomić w komputerze. Jeżeli da radę zgraj zawartość karty, kartę sformatuj po czym wrzuć ponownie pliki na kartę i włóż do sterownika. Jeżeli masz jakąś inną sprawną kartę spróbuj użyć jej - wcześniej zgrywając na nią pliki z starej karty. |
|||
|
||||
mily
|
Dodam tylko że dane .. typu wykres w tym historyczne widzę a to wg mojej wiedzy zapewne jest pobierane z karty. Spróbować nic nie kosztuje. Ok zastosuje się do propozycji, zobaczymy |
|||
|
||||
krusina
|
Witaj, rozwiązałeś problem? u mnie też to wystąpiło.
|
|||
|
||||
mily
|
Z tego co zauwazylem to karta SD jest pelna .. i to moze byc przyczyna ze nie ma już gdzie odkladać nowych danych..
mam pytanie przyokazji pytanie : 1. co nalezy wgrać na nowa karte 2. jaka maksymalna wielkosc karty jest obslugiwana? |
|||
|
||||
LiMat
|
Sprawdź czy w zdarzeniu "zasyp" został wybrany rodzaj paliwa, który został wsypany, przez edycję.
|
|||
|
||||
pawel3
|
" jaka maksymalna wielkosc karty jest obslugiwana?" Ad do 4GB Jeżeli masz kartę mniejszej pojemności niż 4Gb (zapewne tak) to kup 4 skopiuj zawartość z starej karty wklej do nowej Wtedy masz ciąg wykresów |
|||
|
||||
siema
|
U mnie dla odmiany srednia moc i sredni koszt to jakieś dziwne liczby.Można to jakoś poprawić?
|
|||
|
||||
Vitis
|
siema napisał » 2018-12-29 00:28 U mnie dla odmiany srednia moc i sredni koszt to jakieś dziwne liczby.Można to jakoś poprawić? Popraw parametry opału przy zakupie Ma być 24 MJ oraz cenę jeśli jest błędna. |
|||
|
||||
siema
|
Dzięki.
|
|||
|
||||
mily
|
Czesc Panowie ... odświeżę nieco temat ...
Wsadziłem nowo sformatowaną kartę SD 1GB jako FAT <- czy ten format jest OK czy też ma być FAT32? Drugie pytanie po jakim czasie wykresy / zapisy na karcie powinny działac / być widoczone? |
|||
|
||||
leON22
|
Nie wiem czy ster obsługuje tak pojemną kartę?
|
|||
|
||||
mily
|
wkładałem jedna karte 1GB .. druga 2GB i cisza :(
|
|||