Forum eCoal.pl RETOPAL czy RUBIN BARTEX Subskrybuj | ||||
|
||||
zbyniuk5
|
Witam, co byście polecili z tych 2 ekogroszków w podobnych do siebie cenach. Retopala czy Rubin z OBI. Wartości podobne i ceny też bardzo zbliżone . U mnie na składzie ma facet niby Bobrka za 900zł ale mówił , że to bobrek z domieszką i ma ponoć 26,5MJ.
|
|||
|
||||
bodziasty
|
Z tego co pamiętam to to samo - Rubin z OBI to Retopal
dodane 2017-11-07 22:04Znalazłem - tak piszą na ich stronie: Bartex W naszej ofercie znajdziecie Państwo: – GOLD (WESOŁA) polski ekogroszek – SILVER (PIEKLORZ) polski ekogroszek – RUBIN (RETOPAL) polski ekogroszek – polski węgiel orzech – polski miał – ekogroszek EKO-MIX – ekogroszki kamienne ( JARET, EKORET) |
|||
|
||||
leON22
|
Z tego wynika , że kupiłem w promocji tonę Pieklorza za 840 zeta Jeszcze nim nie paliłem czekam na odpowiednie warunki dla tak kalorycznego opału nie omieszkam zdać relacji jak się spala i co z niego zostaje
|
|||
|
||||
pablo
|
zbyniuk5 : nie wiem jak u CIebie u nas w OBI 880 zl silver )) ,Rubin jest ok ,Silver zdecydowanie lepszy o polecam
|
|||
|
||||
leON22
|
pablo - zbyniuk5 jest z okolic Cz-wy a u nas w markecie Silver po 960 PLN , ciekawe jakby zagadał , że w w innym markecie ich sieci, ten sam groszek jest tańszy może kierownik działu zrobił by mu taką samą cenę
|
|||
|
||||
zbyniuk5
|
byłem i zagadałem ale nic z tego, 960zł i nie zejdzie.
Dzisiaj zamówiłem tonę tego eko ze składu nie daleko mnie, bobrek z jakimś dodatkiem łaczna wartość 26,5MJ. Zobaczymy co to bedzie. |
|||