Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Dodanie kotła do portalu esterownik Subskrybuj | ||||
|
||||
pablo12
![]() |
Nie moge połączyć pieca ze stroną esterownik.
Piec jest połączony do routera kablem jak wpisze IP to mogę zobaczyć wykres spalania ze strony ecoal. Na strony ecoal klikam powiąż z kotłem to urządzenie się dodaje do strony esterownik ale gdy klikam w to urządzenie wyskakuje że "urządzenie nie podłączone" dodane 2017-11-06 20:32Czy coś jeszcze trzeba przestawić ? nie mogę sobie z tym poradzić... dodane 2017-11-06 20:32 ![]() ![]() |
|||
|
||||
proknet
![]() |
Witaj
Zmieniałeś hasło do sterownika? |
|||
|
||||
pablo12
![]() |
Nie
Jak to zrobić? dodane 2017-11-06 22:06Okej już zmieniłem. Nie było o tym nic napisane.. albo źle szukałem Teraz chciałbym prosić żeby ktoś poustawiał mi ten piec zobaczył jak to działa ponieważ robią się spieki na automacie i spala około 33kg na dobę ekogroszku ekogroszek to Prestige premium Qir 28,2MJ/kg, Ar 5,62%, Str 0,68%, CN2701, typ 32.1, gat. I | |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Nie było potrzeby zmiany hasła.
Problem leżał po stronie karty SD w sterowniku - został zdalnie przez nas poprawiony - dlatego sterownik podłączył się do platformy. |
|||
|
||||
gregors
![]() |
Ja go nie widzę.
|
|||
|
||||
kamel82
![]() |
Witam też mam ten sam problem z połączeniem się ze sterownikiem, nie mogę sformatować karty sd czy ktoś jest w stanie mi pomóc?
|
|||