Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Kaloryfery całe gorące? ?? Subskrybuj | ||||
|
||||
gregors
![]() |
Jakie macie kaloryfery, całe gorące?
Bo moje są na dole zimne, czy to normalne? Jak termostat ustawie na 6 to są całe gorące, a jak na 4 to tylko u góry. Chyba dziś nie usnę
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
gregors przecież to normalne , praw fizyki nie oszukasz , śpij spokojnie "Prezes" czuwa
![]() |
|||
|
||||
gregors
![]() |
LeOn, uspokoiłeś mnie i potwierdziłeś moje przypuszczenia, te odnośnie fizyki
![]() To jeszcze po jednym i i idę spać spokojnie ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Nie no przecież mamy piątek , piątunio weekendu początek , a TY już spać , no chyba że grawitacja już Cię wzywa
![]() ![]() |
|||
|
||||
gregors
![]() |
55% robi swoje
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Wiem coś na ten temat , "swoje robi swoje" nie ma to jak dobry, kaloryczny "opał" o nazwie " Uśmiech Sołtysa"
![]() |
|||
|
||||
minertu
![]() |
gregors napisał » 2017-11-03 19:09 Warto poczytać trochę o głowicach i termostatach,jak działają i dlaczego czasami są gorące a czasami do połowy letnie.
Jakie macie kaloryfery, całe gorące? Bo moje są na dole zimne, czy to normalne? Jak termostat ustawie na 6 to są całe gorące, a jak na 4 to tylko u góry. Chyba dziś nie usnę ![]() |
|||