Forum eCoal.pl Statystyki wyświetlanie Subskrybuj | ||||
|
||||
zbyniuk5
|
Witam, wchodząc na zakładkę statystyki, nic mi sterownik nie wyświetla oprócz informacji kiedy był załadowany zasobnik. Jak zrobić aby były informacje o średniej mocy pieca, średnim zużyciu opału, itd???
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam,należy uzupełnić zakup oraz zasyp paliwa w zakładce statystyki > zdarzenia > dodaj nowe zdarzenie.
pozdrawiam |
|||
|
||||
zbyniuk5
|
ok, można zamknąc temat
|
|||
|
||||
bambuli1985
|
Witam, mam podobny problem nie pokazuje w statystykach średniej mocy pieca ani średniego zużycia. Mam uzupełniony zakup. Może coś z kartą nie tak. Jakby ktoś mógł zerknąć będę wdzięczny. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
zetbal
|
Uzupełnij zdarzenia o wpis zakupu paliwa. Musisz podać ile kupiłeś, w jakiej cenie, kiedy i wartość opałową paliwa.
|
|||
|
||||
bambuli1985
|
Wszystkie te rzeczy mam od początku uzupełnione i nie wiem w czym problem mam udostępnione statystyki można zerknąć
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
bambuli1985 napisał » 2018-02-19 09:01 Wszystkie te rzeczy mam od początku uzupełnione i nie wiem w czym problem mam udostępnione statystyki można zerknąć W zakupie paliwa wartość współczynnika podawania paliwa była z przecinkiem. Powinna być z kropką - tak poprawiłem i działa poprawnie. |
|||
|
||||
bambuli1985
|
Wszystko nareszcie działa dodałem wartość zakupu węgla nie 860 tylko 860.00 i odrazy pojawiły się wykresy dzięki za podpowiedź
|
|||