Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Nie mogę dodać sterownika do strony esterownik.pl Subskrybuj | ||||
|
||||
karolek_esp
![]() |
Po wpisaniu adresu IP nie mogę dalej nic zrobić wpisuje hasła root w przekierowuje mnie na stronę sterownika i później jest brak możliwości z parowania sterownika
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
karolek_esp napisał » 2017-08-13 19:12 Po wpisaniu adresu IP nie mogę dalej nic zrobić wpisuje hasła root w przekierowuje mnie na stronę sterownika i później jest brak możliwości z parowania sterownika Brak możliwości bo ? Nie pokazuje się strona z danymi i przyciskiem do parowania ? Czy po kliknięciu w przycisk Wykonaj polecenie nic się nie dzieje ? Z góry polecam wyłączenie ochrony antywirusowej na komputerze na czas parowania sterownika. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
karolek_esp napisz coś więcej na temat swojej sieci i w jaki sposób podłączasz do niej sterownik , może to wiele wyjaśnić i ktoś pomoże rozwiązać Twój problem
![]() |
|||
|
||||
karolek_esp
![]() |
Nic się nie dzieje nie dzieje po wpisaniu adresu IP. Przekierowuje mnie na stronę sterownika ecoel i dalej żadnej opcji nie mogę wykonać. antywirus jest wyłączony.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
karolek_esp napisał » 2017-08-26 14:55 Nic się nie dzieje nie dzieje po wpisaniu adresu IP. Przekierowuje mnie na stronę sterownika ecoel i dalej żadnej opcji nie mogę wykonać. antywirus jest wyłączony. Jaki masz sterownik ? eCoal 3.5 ? |
|||