Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Defro Smart II Tryb auto lato Subskrybuj | ||||
|
||||
mateush666
![]() |
Mam pytanie odnośnie trybu auto lato a mianowicie niestety ta opcja nienwiem czemu u mnie nie funkcjonuje. Ustawiam temperature zewnetrzna 15 stopni do załączenia i niestety przy temp. Zewnętrznej 18 stopni pompy co sie nie wyłączają. Oczywiscie piec jest wyposażony w czujnik temp. Zewnętrznej. Jakieś sugestie? Co robie źle?
dodane 2017-05-01 16:58Histereza trybu auto lato jest 1 stopień a wiec to też nie to |
|||
|
||||
pawel3
![]() |
Programator auto lato jest ustawiony tryb zima a musisz ustawic auto lato
|
|||
|
||||
mateush666
![]() |
Mam ustawiony auto lato xD
dodane 2017-05-01 17:17Sa trzy opcje do wyboru zima lato i auto lato. Mam wybrany auto lato dodane 2017-05-01 17:18Ale w schemacie widoczny jest zima.. tylko czemu |
|||
|
||||
pawel3
![]() |
wchodzimy ustawienia , kocioł tryb pracy "programator Auto- Lato " w tym programatorze jest ZIMA a musi być AUTO LATO
|
|||
|
||||
mateush666
![]() |
Jest look zdjecie
|
|||
|
||||
pawel3
![]() |
Tryb A-L służy też do programowania godzinowego kiedy ma być Lato, Zima , A-L ( zmieniaj na podstawie temperatury).
|
|||
|
||||
mateush666
![]() |
Tsk tak jasne ale ja nawet nie ruszalem programatora temperatury bo rozumiem ze o to ci chodzilo.
dodane 2017-05-01 17:32Ok jakimś cudem pompa co się włączyła. Mam nadzieję że zacznie już działać poprawnie |
|||