Forum eCoal.pl v3.5 Głowica termostatyczna bero Subskrybuj | ||||
|
||||
falcon32
|
Co oznacza ikonka rączki +1, +2 w "pokój: wybierz temperaturę"
|
|||
|
||||
ven
|
Blokada wybranej temperatury (ignorowanie programatora tygodniowego) na 1 lub 2 godziny +1, +2 lub całkowicie - rączka bez cyfry.
Jeżeli zmienisz temp zadaną na podwyższoną i zaznaczysz +1 to po 1 godzinie temperatura zadana wróci do tej wynikającej z programatora tygodniowego. |
|||
|
||||
slawtaz
|
Dlaczego zakres pracy głowicy wynosi 40% a nie więcej? Jest szansa by to było np.: 60%?
|
|||
|
||||
KamilKGU
|
Mozes zmenicz dla procent 20-60%
|
|||
|
||||
marek_mus
|
W jaki sposób można zmieniać ustawienia głowicy termostatycznej radiowej BERO, gdy w budynku zaniknie chwilowo internet, ale w budynku będzie nadal działać sieć wewnętrzna wifi z routera ? Mam na myśli taką sytuację, że dany grzejnik został wcześniej wyłączony z poziomu aplikacji. Dotarłem do domu i okazało się, że mam nieczynny internet, a chciałbym włączyć grzejnik, który ma wyłączona głowicę. Jak to zrobić ? |
|||
|
||||
PrzemekP
|
marek_mus napisał » 2024-01-29 18:34 W jaki sposób można zmieniać ustawienia głowicy termostatycznej radiowej BERO, gdy w budynku zaniknie chwilowo internet, ale w budynku będzie nadal działać sieć wewnętrzna wifi z routera ? Mam na myśli taką sytuację, że dany grzejnik został wcześniej wyłączony z poziomu aplikacji. Dotarłem do domu i okazało się, że mam nieczynny internet, a chciałbym włączyć grzejnik, który ma wyłączona głowicę. Jak to zrobić ? Jeżeli telefon z aplikacją będzie w tej samej sieci co BERO to aplikacja połączy się lokalnie z urządzeniem i będzie można normalnie sterować centralką. |
|||
|
||||
marek_mus
|
Dziękuję za informację. Przetestuję jak to działa. |
|||