Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne Android 6.0 nie można wejść w parametry spalania/uzytkownika/zaawansowane Subskrybuj | ||||
|
||||
hvbert
![]() |
1. Nie ma mojego poprzedniego postu o tym samym temacie.
2. Nie ma żadnych postów w zakładce Moje posty. Co się z nimi stało? 3. Poprzednio otrzymałem link do wersji aplikacji, która działała poprawnie, ale musiałem przeinstalować telefon i pobrana aplikacja z google play znów nie działa 4. Poproszę o ponowne przesłanie linku do aplikacji, która działała poprawnie. |
|||
|
||||
slawtaz
![]() |
Spróbuj tą co mi udostępnili w innym temacie, wygląda że działa w miarę poprawnie: https://esterownik.pl/forum/posty,3261/brak-uprawnien-w-aplikacji-35?m=105934#105
|
|||
|
||||
hvbert
![]() |
Dzięki, ale potrzebuję aplikację eSterownik Mobile.
|
|||
|
||||
slawtaz
![]() |
No a co ja podesłałem? przecież jest tam link do apki mobilnej !
|
|||
|
||||
Plakat
![]() |
Daj maila to Ci podeślę wersję działającą dla Twojej wersji sterownika
![]() ![]() |
|||
|
||||
hvbert
![]() |
slawtaz napisał » 2017-01-19 09:52 No a co ja podesłałem? przecież jest tam link do apki mobilnej ! eCoal Mobile dodane 2017-01-19 14:51 Plakat napisał » 2017-01-19 12:04 Daj maila to Ci podeślę wersję działającą dla Twojej wersji sterownika ![]() ![]() Dzięki chciałem ci wysłać e-maila na PW, ale nie można przesłać wiadomości. Pewnie przez prace modernizacyjne. Możesz wrzucić na jakoś serwer i podesłać link? dodane 2017-01-19 16:09PW nadal nie działają, wyślij proszę na: esterownik@int.pl Dzięki! dodane 2017-01-20 22:09Poproszę zespół esterownik o ponowne zamieszczenie/przesłanie linku do wersji esterownik mobile w której można wejść można wejść w parametry spalania/użytkownika/zaawansowane na Android 6.0. |
|||