Forum eCoal.pl v3.5 Przedmuch- pytanie do ES Subskrybuj | ||||
|
||||
gregors
|
Czy jest możliwość wprowadzenia dodatkowej funkcji tzw. ,,przedmuchu" ?
Mam na myśli coś takiego żeby np. 30 s przed podaniem zwiększyć moc dmuchawy np. na 60% i zakończyć 30 s po podaniu ? Podczas podawania złoże jest wzruszane i dzięki większej mocy dmuchawy można by oczyścić palnik z popiołu. Taki miałem sen |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witaj,przekazałem ten pomysł do grupy programistów. Przemyślą ten temat ale nie mogę nic obiecać. Pozdrawiam.
|
|||
|
||||
gregors
|
Siema, dzięki za zainteresowanie
Pozdrawiam |
|||
|
||||
kubanos
|
Ja bym nie liczył na odpowiedź a tym bardziej na zrobienie czegoś są priorytety i sprawy w kolejce
ja w tamtym roku zacząłem pisać o niedziałającej pompie podłogowej kiedy jest alarm i termik CO. Powiedzieli, że się tym zajmą i do tej pory cisza. Nauczyłem się więc żyć już z niedziałającą pompą podłogową przy alarmie PZDR |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ja z kolei zadałem 2 czy 3 tyg temu pytanie czy jest możliwość wprowadzenia podwójnej histerezy dla grupowego , kilka osób podpisało sie pod tym , ale niestety bez odpowiedzi , nie lubią mnie :(
|
|||
|
||||
Mati102
|
kubanos napisał » 2017-01-17 15:44 Ja bym nie liczył na odpowiedź a tym bardziej na zrobienie czegoś są priorytety i sprawy w kolejce ja w tamtym roku zacząłem pisać o niedziałającej pompie podłogowej kiedy jest alarm i termik CO. Powiedzieli, że się tym zajmą i do tej pory cisza. Nauczyłem się więc żyć już z niedziałającą pompą podłogową przy alarmie PZDR tak samo jak kolega ma z pompa podłogową ja mam z pompą mieszającą powinna się załączyć jeżeli piec osiągnie 90st a fajnie jak by załączyła się również przy osiągnięciu temp max kotła ustawionej przez użytkownika CHYBA PO KILKU LATACH MÓGŁ BY WYJŚĆ JAKIŚ ODŚWIEŻAJĄCY SOFT PRZECIEŻ UŻYTKOWNIKÓW JEST JESZCZE DOŚĆ SPORO. POZDRAWIAM |
|||
|
||||
wiktoriano
|
Też zgłaszałem kilka rzeczy i na przekazaniu do działu programistów się skończyło.
|
|||
|
||||
tuning861
|
Czyli co sa lepsze sterowniki z takimi funkcjami? Wiem ze to pytanie prowokuje usuniecie ale ciekawi mnie jak ma konkurencja?
|
|||
|
||||
Tomisss
|
W ubiegłym roku proponowałem dodanie presetów z własnymi ustawieniami. W tym temacie również cisza!
|
|||