Forum  eSterownik.pl  Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj
First pagePrevious page3 / 4Next pageLast page
2017-03-03 07:18
  siema Posts: 118 Ostrzeżenie: 0

Myślałam że tylko u mnie brak podglądu-urządzenie nie podłączone ale widzę że  taki sam problem mają inni z 3.5
2017-03-03 07:29
  MONAT Posts: 134 Ostrzeżenie: 0
Potwierdzam , u mnie też nie ma , lokalnie jest OK , chyba się w E-S coś wysypało lub modernizują .
2017-03-03 07:29
  pab11o Posts: 486 Ostrzeżenie: 0
Dokładnie u mnie to samo. Panowie z Esterownik mogli by informować o takich zdarzeniach a nie ja jadę na budowę parę kilometrów bo nie wiem co się dzieje. A tak przy okazji kiedy będzie opcja wejścia na sterownik  w sieci lokalnej.
2017-03-03 07:34
  tryt Posts: 438 Ostrzeżenie: 0
U mnie to samo :( 
2017-03-03 07:44
  leON22 Posts: 5379 Ostrzeżenie: 3
Dokładnie mam to samo , zrobiłem resety sterownika , routera client , głównego i lipton :( 
2017-03-03 07:48
  Ameno25 Posts: 2760 Ostrzeżenie: 0
Może szykuje się większy update , albo awaria  
Zastanawiam sie skoro my nie mamy dostępu przez internet do sterownika i na panelu pisze offline , to czy ES ma dostęp ? pewny
2017-03-03 08:23
  PrzemekP Posts: 1367 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Już sprawdzamy co się dzieje.
dodane 2017-03-03 08:23Już powinno być OK. Proszę o potwierdzenie
2017-03-03 08:25
  tryt Posts: 438 Ostrzeżenie: 0
U mnie już jest OK
2017-03-03 08:27
  maniek43 Posts: 87 Ostrzeżenie: 0
Jest już ok
2017-03-03 08:28
  siema Posts: 118 Ostrzeżenie: 0

jest ok
2017-03-03 08:28
  pab11o Posts: 486 Ostrzeżenie: 0
Jest Ok
2017-03-03 12:17
  leON22 Posts: 5379 Ostrzeżenie: 3
U mnie też OK , może na przyszłość ES powinien wprowadzić jakiś komunikat informujący na forum ( alarm , powiadomienie SMS ) o awarii "na górze" żeby niepotrzebnie nie kombinować przy swoim sprzęcie , pozdrawiam
2017-03-13 12:28
  siema Posts: 118 Ostrzeżenie: 0
Teraz mam na podglądzie nakładające się 2 obrazy i u innych też
2017-03-14 11:23
  PrzemekP Posts: 1367 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
siema napisał » 2017-03-13 12:28
Teraz mam na podglądzie nakładające się 2 obrazy i u innych też

Niestety przez jakiś czas będą takie efekty.
Za utrudnienia przepraszamy, robimy wszystko żeby to poprawić jak najszybciej.
dodane 2017-03-14 11:23Wszystko powinno wrócić do normy.
W aplikacjach mobilnych, jeżeli ktoś nadal ma obrazki z przesunięciem musi wyczyścić cache aplikacji mobilnej.
2017-03-14 11:27
  radger Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Z Bruli 3.5 wciąż jest problem
W trybie incognito bez cache również tak wygląda 
2017-03-14 16:09
  Sewmag Posts: 20 Ostrzeżenie: 0
Witam, 
ja też mam połamaną grafikę

https://esterownik.pl/device/11660
2017-03-15 10:14
  vldk Posts: 66 Ostrzeżenie: 0
dalej to samo na aplikacji mobilnej, mimo czyszczenia cache (android 7.0)
2017-03-15 10:35
  PrzemekP Posts: 1367 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
vldk napisał » 2017-03-15 10:14
dalej to samo na aplikacji mobilnej, mimo czyszczenia cache (android 7.0)

Możesz mi udostępnić swój sterownik?
2017-03-15 13:40
  falcon32 Posts: 39 Ostrzeżenie: 0
Witam
u mnie też grafika "schemat główny" nie wygląda poprawnie
https://esterownik.pl/device/11653
2017-03-15 14:38
  vldk Posts: 66 Ostrzeżenie: 0
Wszystko już  ok
First pagePrevious page3 / 4Next pageLast page
Users on-line: dawwac, MarcinMichal, markal, mirekcieply, sebus2526