Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eSterownik.pl Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
siema
![]() |
Myślałam że tylko u mnie brak podglądu-urządzenie nie podłączone ale widzę że taki sam problem mają inni z 3.5 |
|||
|
||||
MONAT
![]() |
Potwierdzam , u mnie też nie ma , lokalnie jest OK , chyba się w E-S coś wysypało lub modernizują .
|
|||
|
||||
pab11o
![]() |
Dokładnie u mnie to samo. Panowie z Esterownik mogli by informować o takich zdarzeniach a nie ja jadę na budowę parę kilometrów bo nie wiem co się dzieje. A tak przy okazji kiedy będzie opcja wejścia na sterownik w sieci lokalnej.
|
|||
|
||||
tryt
![]() |
U mnie to samo :(
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Dokładnie mam to samo , zrobiłem resety sterownika , routera client , głównego i lipton :(
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Może szykuje się większy update , albo awaria
![]() Zastanawiam sie skoro my nie mamy dostępu przez internet do sterownika i na panelu pisze offline , to czy ES ma dostęp ? ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Już sprawdzamy co się dzieje.
dodane 2017-03-03 08:23Już powinno być OK. Proszę o potwierdzenie |
|||
|
||||
tryt
![]() |
U mnie już jest OK
|
|||
|
||||
maniek43
![]() |
Jest już ok
|
|||
|
||||
siema
![]() |
jest ok |
|||
|
||||
pab11o
![]() |
Jest Ok
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
U mnie też OK , może na przyszłość ES powinien wprowadzić jakiś komunikat informujący na forum ( alarm , powiadomienie SMS ) o awarii "na górze" żeby niepotrzebnie nie kombinować przy swoim sprzęcie , pozdrawiam
![]() |
|||
|
||||
siema
![]() |
Teraz mam na podglądzie nakładające się 2 obrazy i u innych też
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
siema napisał » 2017-03-13 12:28 Teraz mam na podglądzie nakładające się 2 obrazy i u innych też Niestety przez jakiś czas będą takie efekty. Za utrudnienia przepraszamy, robimy wszystko żeby to poprawić jak najszybciej. dodane 2017-03-14 11:23Wszystko powinno wrócić do normy. W aplikacjach mobilnych, jeżeli ktoś nadal ma obrazki z przesunięciem musi wyczyścić cache aplikacji mobilnej. |
|||
|
||||
radger
![]() |
||||
|
||||
Sewmag
![]() |
Witam,
ja też mam połamaną grafikę https://esterownik.pl/device/11660 |
|||
|
||||
vldk
![]() |
dalej to samo na aplikacji mobilnej, mimo czyszczenia cache (android 7.0)
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
vldk napisał » 2017-03-15 10:14 dalej to samo na aplikacji mobilnej, mimo czyszczenia cache (android 7.0) Możesz mi udostępnić swój sterownik? |
|||
|
||||
falcon32
![]() |
Witam
u mnie też grafika "schemat główny" nie wygląda poprawnie https://esterownik.pl/device/11653 |
|||
|
||||
vldk
![]() |
Wszystko już ok
![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||