Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eSterownik.pl Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
wolf
![]() |
Nie mogę wejść w podgląd sterownika. Gdy klikam w akcje przejdź do urządzenia dostaję stronę z błędem "int(7952) stary soft".
|
|||
|
||||
vldk
![]() |
potwierdzam dotyczy chyba wszystkich
|
|||
|
||||
siema
![]() |
Mam tak samo i widzę że inni tez
|
|||
|
||||
wiktoriano
![]() |
Ja czasami dostaję informację "Sterownik niedostępny publicznie"
|
|||
|
||||
vldk
![]() |
wszedłem ale dziwny schemat, częściowe dane
|
|||
|
||||
tryt
![]() |
chodziło wolno, to teraz wcale :(
|
|||
|
||||
vldk
![]() |
o przerwa techniczna !
|
|||
|
||||
DavidPL
![]() |
No i mamy to o czym pisałem. Rozchorowałem się i siedzę w domu... ale teraz powinienem być w pracy więc termostaty pozamykane. Tyłek mi zmarzł ale nie mogę sobie podnieść temperatury bo platforma nie działa, a lokalnie się tego nie da zrobić. Super.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
DavidPL napisał » 2017-01-11 10:35 No i mamy to o czym pisałem. Rozchorowałem się i siedzę w domu... ale teraz powinienem być w pracy więc termostaty pozamykane. Tyłek mi zmarzł ale nie mogę sobie podnieść temperatury bo platforma nie działa, a lokalnie się tego nie da zrobić. Super. Była chwila przerwy, już powinno być OK. W razie problemów proszę o info w tym watku |
|||
|
||||
DavidPL
![]() |
Na razie działa. Dzięki.
Jakieś szacunkowe info kiedy apka na androida z możliwością łączenia się po localu? |
|||
|
||||
tryt
![]() |
Nadal nie można zmieniać temperatur z poziomu schematu
|
|||
|
||||
Tommyle
![]() |
U mnie w ustawieniach spalania wszystkie wartości wyświetlają się ze zwykłym przecinkiem bez jednostki miary.
Po wpisaniu np. dla 8 kW mocy dmuchawy, wpisana wartość ginie. Po odświeżeniu pojawia się, ale dalej bez jednostki miary i z przecinkami (przecież mają być kropki) |
|||
|
||||
ven
![]() |
Pracujemy dzisiaj nad poprawą wydajności platformy dla sterowników 3.5. Mogą występować chwilowe przerwy w działaniu.
|
|||
|
||||
sq9tbu
![]() |
Jest przerwa techniczna a przydałby się redundantny system. Bo jak ktoś nie jest w domu to traci całkowicie kontrolę nad piecem.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Przydałby się, przydała by się też większa moc serwerów, ale to są spore koszty. A przypominam że platforma jest darmowa.
|
|||
|
||||
wiktoriano
![]() |
ven napisał » 2017-01-11 12:21 Co racja to racja, za ekotlownia trzeba płacić co miesiąc, a i tak esterownik jest lepszy i darmowy.Przydałby się, przydała by się też większa moc serwerów, ale to są spore koszty. A przypominam że platforma jest darmowa. Ven, my nie narzekamy tylko zgłaszamy problemy ![]() |
|||
|
||||
ven
![]() |
wiktoriano napisał » 2017-01-11 12:27 Ven, my nie narzekamy tylko zgłaszamy problemy ![]() Dlatego my staramy się je rozwiązywać. Teraz trochę zoptymalizowaliśmy oprogramowanie komunikacyjne na serwerze i powinno być lepiej (przynajmniej na jakiś czas). Jeszcze trochę Przemek będzie musiał poprawek wprowadzić na WWW żeby dopasować się do zmian i nadal mogą być problemy ze stroną WWW sterownika. Ze statystyk powiem że mamy teraz podłączonych ponad 5000 urządzeń i musimy ten ruch jaki generują ogarnąć ![]() |
|||
|
||||
Tommyle
![]() |
Próbuję zmienić tryb grzania dla 12kW wyskakuję mi następujący komunikat
"Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 461" |
|||
|
||||
pablo
![]() |
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Tommyle napisał » 2017-01-11 13:55 Próbuję zmienić tryb grzania dla 12kW wyskakuję mi następujący komunikat "Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 461" Już powinno być OK |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||