Forum  eSterownik.pl  Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona
2017-01-11 09:14
  wolf Posty: 34 Ostrzeżenie: 1
Nie mogę wejść w podgląd sterownika. Gdy klikam w akcje przejdź do urządzenia dostaję stronę z błędem "int(7952) stary soft". 
2017-01-11 09:19
  vldk Posty: 48 Ostrzeżenie: 0
potwierdzam dotyczy chyba wszystkich
2017-01-11 09:19
  siema Posty: 69 Ostrzeżenie: 0
Mam tak samo i widzę że inni tez
2017-01-11 09:19
  wiktoriano Posty: 177 Ostrzeżenie: 0
Ja czasami dostaję informację "Sterownik niedostępny publicznie"
2017-01-11 09:22
  vldk Posty: 48 Ostrzeżenie: 0
wszedłem ale dziwny schemat, częściowe dane 
2017-01-11 09:22
  tryt Posty: 243 Ostrzeżenie: 1
chodziło wolno, to teraz wcale :( 
2017-01-11 09:23
  vldk Posty: 48 Ostrzeżenie: 0
o przerwa techniczna !
2017-01-11 10:35
  DavidPL Posty: 28 Ostrzeżenie: 0
No i mamy to o czym pisałem. Rozchorowałem się i siedzę w domu... ale teraz powinienem być w pracy więc termostaty pozamykane. Tyłek mi zmarzł ale nie mogę sobie podnieść temperatury bo platforma nie działa, a lokalnie się tego nie da zrobić. Super.
2017-01-11 10:38
  PrzemekP Posty: 913 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
DavidPL napisał » 2017-01-11 10:35
No i mamy to o czym pisałem. Rozchorowałem się i siedzę w domu... ale teraz powinienem być w pracy więc termostaty pozamykane. Tyłek mi zmarzł ale nie mogę sobie podnieść temperatury bo platforma nie działa, a lokalnie się tego nie da zrobić. Super.

Była chwila przerwy, już powinno być OK.
W razie problemów proszę o info w tym watku
2017-01-11 10:47
  DavidPL Posty: 28 Ostrzeżenie: 0
Na razie działa. Dzięki.
Jakieś szacunkowe info kiedy apka na androida z możliwością łączenia się po localu?
2017-01-11 10:54
  tryt Posty: 243 Ostrzeżenie: 1
Nadal nie można zmieniać temperatur z poziomu schematu
2017-01-11 11:02
  Tommyle Posty: 71 Ostrzeżenie: 0
U mnie w ustawieniach spalania wszystkie wartości wyświetlają się ze zwykłym  przecinkiem bez jednostki miary.
Po wpisaniu np. dla 8 kW mocy dmuchawy, wpisana wartość ginie. Po odświeżeniu pojawia się, ale dalej bez jednostki miary i z przecinkami (przecież mają być kropki)
2017-01-11 11:25
  ven Posty: 579 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Pracujemy dzisiaj nad poprawą wydajności platformy dla sterowników 3.5. Mogą występować chwilowe przerwy w działaniu.
2017-01-11 12:02
  sq9tbu Posty: 701 Ostrzeżenie: 0
Jest przerwa techniczna a przydałby się redundantny system. Bo jak ktoś nie jest w domu to traci całkowicie kontrolę nad piecem.
2017-01-11 12:21
  ven Posty: 579 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Przydałby się, przydała by się też większa moc serwerów, ale to są spore koszty. A przypominam  że platforma jest darmowa.
2017-01-11 12:27
  wiktoriano Posty: 177 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2017-01-11 12:21
Przydałby się, przydała by się też większa moc serwerów, ale to są spore koszty. A przypominam  że platforma jest darmowa.
Co racja to racja, za ekotlownia trzeba płacić co miesiąc, a i tak esterownik jest lepszy i darmowy.



Ven, my nie narzekamy tylko zgłaszamy problemy 
2017-01-11 12:33
  ven Posty: 579 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
wiktoriano napisał » 2017-01-11 12:27

Ven, my nie narzekamy tylko zgłaszamy problemy 



Dlatego my staramy się je rozwiązywać. Teraz trochę zoptymalizowaliśmy oprogramowanie komunikacyjne na serwerze i powinno być lepiej (przynajmniej na jakiś czas). Jeszcze trochę Przemek będzie musiał poprawek wprowadzić na WWW żeby dopasować się do zmian i nadal mogą być problemy ze stroną WWW sterownika.


Ze statystyk powiem że mamy teraz podłączonych ponad 5000 urządzeń i musimy ten ruch jaki generują ogarnąć

2017-01-11 13:55
  Tommyle Posty: 71 Ostrzeżenie: 0
Próbuję zmienić tryb grzania dla 12kW wyskakuję mi następujący komunikat 
"Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 461"

2017-01-11 14:03
  pablo Posty: 355 Ostrzeżenie: 1
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
2017-01-11 14:04
  PrzemekP Posty: 913 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Tommyle napisał » 2017-01-11 13:55
Próbuję zmienić tryb grzania dla 12kW wyskakuję mi następujący komunikat 
"Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 461"


Już powinno być OK
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona
Użytkownicy online: wolf

Ostatnio dodany

Pawel Dom skam12kw

Czytaj więcej

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

Czytaj więcej

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

Czytaj więcej

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

Czytaj więcej