Forum  Aplikacje mobilne  Problem z aplikacją na androida Subskrybuj
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
2017-01-09 17:22
  raf1 Posts: 91 Ostrzeżenie: 0
Witam,
Ostatnio mam problem z ta aplikacja objawiający się tym, że w przypadku kiedy wystąpi alarm "wygaszenie kotła" nie mozna go potwierdzić a aplikacja cały czas to sygnalizuje. dodam że jest to trochę wk.....Natomiast normalnie można skasować alarm przez stronę. Proszę o info. w tej sprawie
2017-01-09 18:26
  starplus Posts: 533 Ostrzeżenie: 0
Ten problem to niewielki problem, ES niestety już nie wspiera starszych wersji sterowników. Ja przykładowo wcale nie mam połączenia przez platformę na tablecie i telefonie, ponieważ mam starszego androida 2.3.5 i certyfikaty blokują dostęp do platformy.Było dobrze do dnia kiedy obowiązywał stary certyfikat. Były obietnice poprawy ze strony ES, ale na rozmowie telefonicznej siękonczyło.
2017-01-10 10:45
  ven Posts: 654 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
starplus napisał » 2017-01-09 18:26
Ten problem to niewielki problem, ES niestety już nie wspiera starszych wersji sterowników. Ja przykładowo wcale nie mam połączenia przez platformę na tablecie i telefonie, ponieważ mam starszego androida 2.3.5 i certyfikaty blokują dostęp do platformy.Było dobrze do dnia kiedy obowiązywał stary certyfikat. Były obietnice poprawy ze strony ES, ale na rozmowie telefonicznej siękonczyło.



To nie my nie wspieramy starych telefonów tylko ich producenci. Nie mamy żadnego wpływu na to że stare Androidy nie wspierają certyfikatów zabezpieczeń. Dlatego już dawno pojawiła się opcja w aplikacji aby wyłączyć połączenie szyfrowane.
dodane 2017-01-10 10:45
raf1 napisał » 2017-01-09 17:22
Witam,
Ostatnio mam problem z ta aplikacja objawiający się tym, że w przypadku kiedy wystąpi alarm "wygaszenie kotła" nie mozna go potwierdzić a aplikacja cały czas to sygnalizuje. dodam że jest to trochę wk.....Natomiast normalnie można skasować alarm przez stronę. Proszę o info. w tej sprawie

Rzeczywiście nie można potwierdzać alarmów. Już jest to poprawione proszę sprawdź tą aplikację:


https://esterownik.pl/download/eSterownikMobile.apk
2017-01-11 18:09
  sq9tbu Posts: 1231 Ostrzeżenie: 0
Nie wyświetla mi się plan.
Jest białe tło. Reszta chodzi.
2017-01-11 22:23
  lucek1974 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Mi  też dzisiaj od rana nie wyświetla się plan i jest białe tło.. Jak to naprawić?
2017-01-12 09:37
  ven Posts: 654 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Na czym polega problem ?
2017-01-12 10:47
  lucek1974 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Po wejściu w Ecoal Mobile działają wszystkie funkcje oprócz Planu - gdy się w nią wchodzi wyświetla się biały pusty ekran zamiast podglądu kotła, temperatur itd.

dodane 2017-01-12 10:47Do wczoraj rano działało bez problemu.
2017-01-12 11:37
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Witam, po aktualizacji wczorajszej aplikacji problem z wejściem na parametry użytkownika i zaawansowane parametry użytkownika. Android 6.0. co mam zrobić ?
2017-01-12 11:41
  ven Posts: 654 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Jaki telefon ?
2017-01-12 11:53
  australopito Posts: 72 Ostrzeżenie: 0
Mam Motorolę G3 i Androida 6.01. W aplikacji mobilnej nie wyswietla mi sie od 2 dni Plan. Innych niedomagania nie zauwazylem. Wcześniej wszystko bylo ok. Czy można to jakos poprawic
2017-01-12 11:55
  ven Posts: 654 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro o jakiej aplikacji piszesz ? Bo australopito to chyba o aplikacji dla sterowników 3.5. Nad działaniem planu już pracujemy.
2017-01-12 12:07
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Ziołami note 4. Aplikacja mobilna na sterownik2.4
dodane 2017-01-12 12:07Xoiami note 4 przepraszam
2017-01-12 12:14
  australopito Posts: 72 Ostrzeżenie: 0
Oczywiscie ja mam Brulego 3.5, w taki razie czekam sobie cierpliwie 😃
2017-01-12 12:36
  ven Posts: 654 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro spróbuj przytrzymać klawisz od ostatnich aplikacji.
Jeżeli to nie działa to w ustawieniach możesz ustawić funkcje dla długiego przytrzymania klawisza ostatnie aplikacje i ustaw funkcje na klawisz menu.
2017-01-12 12:46
  lucek1974 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Plan już działa.
2017-01-12 13:16
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Jeżeli wybieram parametry spalania to ich nie pokazuje.
2017-01-12 13:21
  ven Posts: 654 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro jaka aplikacja ?
2017-01-12 13:36
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Ecoal24 wersja 1.0.0.3 
2017-01-12 13:46
  ven Posts: 654 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro udostępnij mi swój sterownik. Login: ven
2017-01-12 14:00
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Już
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
Users on-line: Andrzej69, bazyli, ESurowiec2020, janusz13657, krypto, mencinas, MG_Ogniwo, peterkaaa, piwnica, Poprostuolo1, ropl, wdymowskii, wlado07, ZbynekBezdek, Zorro51