Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 bruli mobile apka na androida Subskrybuj | ||||
|
||||
pershing83
![]() |
witam
jak odzyskac haslo do bruli mobile. Zainstalowalem apke żonie i u niej ok u mnie na telefonie dwa adresy mail i na kazdym blad hasła. nie mozna zalozyc kilka loginow na jednym mailu wiec szukam pomocy
|
|||
|
||||
Jaca25
![]() |
jak zalogować się do bruli mobile? podaj login i hasło ale jaki login i jakie hasło?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Jaca25 napisał » 2017-01-16 22:20 jak zalogować się do bruli mobile? podaj login i hasło ale jaki login i jakie hasło? Login i hasło do platformy eSterownik.pl. Po zalogowaniu zobaczysz listę swoich urządzeń które dodałeś do platformy. |
|||
|
||||
Jaca25
![]() |
ok działa. odinstalowałem apkę i zainstalowałem ponownie i teraz jest ok.dzieki
|
|||
|
||||
nimczyk
![]() |
Witam.
Pytanie do ES. Czy przy kolejnej w przyszłości aktualizacji aplikacji Bruli v3,5 można wprowadzić zadaną temperaturę za zaworem 4D na czerwono w kafelku? Analogicznie do np. zadanej kotła czy też CWU... Z poważaniem. |
|||