Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne Nie można się zalogować Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Możesz napisać dokładniej co się dzieje.
Możesz się zalogować na aplikacji - nie możesz się zalogować na WWW ? To w jaki sposób piszesz na forum - musisz się zalogować żeby dodać post na forum. Opisz dokładniej co i gdzie się dzieje. |
|||
|
||||
elvis02
![]() |
witam . jestem tu swieży i mam pytanie. mam sciagnietą apke eSterownik Mobile ale nie moge sie na nia zalogowac bo ciagle wyskakuje zly login lub haslo. udostepnilem swoj sterownik piblicznie ale w liscie na aplikacji tez nie moge go znalesc....
|
|||
|
||||
slawtaz
![]() |
Masz sterownik w wersji 3.5, więc potrzebujesz aplikację Bruli Mobile.
|
|||
|
||||
elvis02
![]() |
mam bruli mobile i wszystko chodzi tylko wydaje mi sie ze w esterownik jest menu bardziej czytelne i myslalem ze tam tez bedzie chodzic. dzieki za odp
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Witam nie moge zalogować się do aplikacji ecoal. Wymusza login i hasło wpisuje i pokazuje się ze blędne dane. Co mam zrobić?? Pomóżcie!
dodane 2018-11-21 11:26Aha i jeszcze jedno pytanie... co to jest adres sterownika?? |
|||
|
||||
bliski
![]() |
Witam u mnie ten sam problem z logowaniem prze www wpisuje dane do logowania i pokazuje ze blednę dane za którymś razem wyskoczyło żebym zaktualizował e-mail po aktualizacji pomogło zalogowałem się a teraz z powrotem to samo pokazuje ze błędne dane
|
|||
|
||||
piotrkirzanowski
![]() |
Witam. Ja mam taki problem. probuje znalezc swoje urzadzenie i robie wszystko tak jak w instrukcji. podlaczyles sterownik do routera i nadal nic, wpisuje adres ip, cisza. co dalej . nie moge sparowac urzadzenia (sterownik) z aplikacja.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Witam,dobrze by było abyś podał jaką wersję sterownika posiadasz oraz wg której instrukcji postępujesz.
Na pewno będzie prościej pomóc ![]() W razie czego zapraszam do kontaktu z serwisem 605-780-882 |
|||
|
||||
Brandino
![]() |
Nie mogę się zalogować
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Witam.
Gdybyś mógł łaskawie podać więcej informacji na temat gdzie co i jak to na pewno ułatwi nam rozwiązanie Twojego problemu. Możesz również skontaktować się z serwisem pod nr 605-780-882 na pewno wspólnie uporamy się z wszelakimi trudnościami. Pozdrawiam |
|||
|
||||
Wytrzy
![]() |
Ja tez zaloguje sie na stronie www a na ecola nie umiem sie zalogowac chociaz piec wyskakuje mi
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||