Forum Aplikacje mobilne Nie można się zalogować Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
|
Możesz napisać dokładniej co się dzieje.
Możesz się zalogować na aplikacji - nie możesz się zalogować na WWW ? To w jaki sposób piszesz na forum - musisz się zalogować żeby dodać post na forum. Opisz dokładniej co i gdzie się dzieje. |
|||
|
||||
elvis02
|
witam . jestem tu swieży i mam pytanie. mam sciagnietą apke eSterownik Mobile ale nie moge sie na nia zalogowac bo ciagle wyskakuje zly login lub haslo. udostepnilem swoj sterownik piblicznie ale w liscie na aplikacji tez nie moge go znalesc....
|
|||
|
||||
slawtaz
|
Masz sterownik w wersji 3.5, więc potrzebujesz aplikację Bruli Mobile.
|
|||
|
||||
elvis02
|
mam bruli mobile i wszystko chodzi tylko wydaje mi sie ze w esterownik jest menu bardziej czytelne i myslalem ze tam tez bedzie chodzic. dzieki za odp
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam nie moge zalogować się do aplikacji ecoal. Wymusza login i hasło wpisuje i pokazuje się ze blędne dane. Co mam zrobić?? Pomóżcie!
dodane 2018-11-21 11:26Aha i jeszcze jedno pytanie... co to jest adres sterownika?? |
|||
|
||||
bliski
|
Witam u mnie ten sam problem z logowaniem prze www wpisuje dane do logowania i pokazuje ze blednę dane za którymś razem wyskoczyło żebym zaktualizował e-mail po aktualizacji pomogło zalogowałem się a teraz z powrotem to samo pokazuje ze błędne dane
|
|||
|
||||
piotrkirzanowski
|
Witam. Ja mam taki problem. probuje znalezc swoje urzadzenie i robie wszystko tak jak w instrukcji. podlaczyles sterownik do routera i nadal nic, wpisuje adres ip, cisza. co dalej . nie moge sparowac urzadzenia (sterownik) z aplikacja.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam,dobrze by było abyś podał jaką wersję sterownika posiadasz oraz wg której instrukcji postępujesz.
Na pewno będzie prościej pomóc W razie czego zapraszam do kontaktu z serwisem 605-780-882 |
|||
|
||||
Brandino
|
Nie mogę się zalogować
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam.
Gdybyś mógł łaskawie podać więcej informacji na temat gdzie co i jak to na pewno ułatwi nam rozwiązanie Twojego problemu. Możesz również skontaktować się z serwisem pod nr 605-780-882 na pewno wspólnie uporamy się z wszelakimi trudnościami. Pozdrawiam |
|||
|
||||
Wytrzy
|
Ja tez zaloguje sie na stronie www a na ecola nie umiem sie zalogowac chociaz piec wyskakuje mi
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||