Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  Nowa usługa  Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android Subskrybuj
First pagePrevious page7 / 8Next pageLast page
2021-12-08 11:17
  paryst Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Witam. 
- Od kilku dni nie rysuje mi wykresów. Czasem wskakują zaległe i znowu nic.
- po zmianie apki nie mam planu, w starej była ale też zniknęła 
2021-12-08 12:22
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
paryst napisał » 2021-12-08 11:17
Witam. 
- Od kilku dni nie rysuje mi wykresów. Czasem wskakują zaległe i znowu nic.
- po zmianie apki nie mam planu, w starej była ale też zniknęła 

Twój sterownik jest nadal na starej usłudze. 
Aby mieć wszystkie dane dotyczące wykresów należy przenieść urządzenie na nową usługę oraz zmienić aplikacje.
dodane 2021-12-08 12:22
slawtaz napisał » 2021-12-07 19:49
I znowu. Na starej apce tego nie było.

Masz ustawiony przedział od 15:00 do 20:00 a następny od 23:30 do 24:00.
Powstał wolny przedział od 20:00 do 23:30 - pewnie wcześniej był wypełniony kolorem żółtym cały dzień - więc ten przedział został wypełniony takim ustawieniem.
2021-12-08 16:45
  paryst Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Apke mam nową, a jak przenieść urządzenie na nową usługę?
dodane 2021-12-08 16:45Ogarnąłem 😜
2021-12-08 17:59
  Ameno25 Posts: 2873 Ostrzeżenie: 0
Siemka.
Zgłaszam brak wykresu temperatur i pracy siłowników w aplikacji oraz prezes przeglądarkę .Przeniosłem sterownik około miesiąca temu pierwszych kilknascie dni wykresy były od kilku dni nie ma 
2021-12-08 18:42
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Ameno25 napisał » 2021-12-08 17:59
Siemka.
Zgłaszam brak wykresu temperatur i pracy siłowników w aplikacji oraz prezes przeglądarkę .Przeniosłem sterownik około miesiąca temu pierwszych kilknascie dni wykresy były od kilku dni nie ma 

O jakich wykresach mówisz? Wydaje mi się, że są wykresy aktualne bez żadnych opóźnień. 
2021-12-08 21:13
  slawtaz Posts: 100 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2021-12-08 12:22

dodane 2021-12-08 12:22
slawtaz napisał » 2021-12-07 19:49
I znowu. Na starej apce tego nie było.

Masz ustawiony przedział od 15:00 do 20:00 a następny od 23:30 do 24:00.
Powstał wolny przedział od 20:00 do 23:30 - pewnie wcześniej był wypełniony kolorem żółtym cały dzień - więc ten przedział został wypełniony takim ustawieniem.

Po części się zgadza, jeśli chodzi o zmiany, ale do tej pory, czyli na starej apce było tak, że jak dodawałem coś w środku, to reszta robiła się szara (czyli do uzupełnienia) - na moim zrzucie 20:00 - 23:30. Wtedy klikałem sobie dodaj i uzupełniałem ten okres. 
Jeżeli twierdzisz, że ten przedział został uzupełniony na żółto, to dlaczego nie ma go na liście. Na pasku jest 5 przedziałów, a na liście tylko 4. 
Oczywiście sterowanie działa poprawnie, jedynie są to braki w wyświetlaniu.
2021-12-08 21:38
  Ameno25 Posts: 2873 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2021-12-08 18:42
Ameno25 napisał » 2021-12-08 17:59
Siemka.
Zgłaszam brak wykresu temperatur i pracy siłowników w aplikacji oraz prezes przeglądarkę .Przeniosłem sterownik około miesiąca temu pierwszych kilknascie dni wykresy były od kilku dni nie ma 

O jakich wykresach mówisz? Wydaje mi się, że są wykresy aktualne bez żadnych opóźnień. 
. Tutaj powinien być wykres temperatury pokoju, wilgotności, i pracasilownika jego stany  on off 
2021-12-09 07:28
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Ameno25 napisał » 2021-12-08 21:38
Tutaj powinien być wykres temperatury pokoju, wilgotności, i pracasilownika jego stany  on off 

Masz jakiś problem z kartą SD w sterowniku. 
2021-12-09 07:41
  Ameno25 Posts: 2873 Ostrzeżenie: 0
Przemek wszystkie inne wykresy działają i statystyki, nie rysują się tylko powyższe.
Zrobie format karty i zobaczę jak nie pomoże wymienię kartę. Dzięki 
2021-12-09 07:56
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Ameno25 napisał » 2021-12-09 07:41
Przemek wszystkie inne wykresy działają i statystyki, nie rysują się tylko powyższe.
Zrobie format karty i zobaczę jak nie pomoże wymienię kartę. Dzięki 

Wiem. Problem jest z folderem Arch gdzie są trzymane dane z pokoi. Resztę folderów mogę normalnie odczytać, tego jednego nie.
2021-12-09 10:57
  Ameno25 Posts: 2873 Ostrzeżenie: 0
Po formacie karty wykresy ruszyły, także jak sytuacja się powtórzy wymienię kartę na nową. Dzięki i pozdro
PS. Apka działa szybko i sprawnie 
2021-12-10 19:55
  stefan1k Posts: 24 Ostrzeżenie: 0
Wszystko fajnie z apką się klaruje, ale bardzo brakuje powiadomień  o alarmach. Do czasu przejścia na nową usługę działały przynajmniej powiadomienia na email, a teraz nic.... wczoraj nie wiadomo czemu wyskoczył mi alarm STB, Po wykresach nic na to nie wskazywało, no ale jak wróciłem z pracy to już piec się wygasił. I najlepsze że nie dało się zmienić trybu pracy, był tylko alarmowy. Dopiero restart pomógł i to przez telefon. Gdybym miał powiadomienie to taki restart zrobiłbym zdalnie póki był jeszcze żar w palenisku.
2021-12-10 21:08
  slawtaz Posts: 100 Ostrzeżenie: 0
Po przejściu na nową usługę trzeba na nowo skonfigurować powiadomienia mailowe.
2021-12-11 09:57
  stefan1k Posts: 24 Ostrzeżenie: 0
A gdzie to było, bo od wczoraj szukam
slawtaz napisał » 2021-12-10 21:08
Po przejściu na nową usługę trzeba na nowo skonfigurować powiadomienia mailowe.

2021-12-11 20:19
  slawtaz Posts: 100 Ostrzeżenie: 0

Tutaj, oczywiście po zalogowaniu.
dodane 2021-12-11 20:19Coś się popsuło po wczorajszej aktualizacji:

2021-12-11 23:01
  anaana Posts: 644 Ostrzeżenie: 0
Coraz fajniej to wygląda💪💪😁👍
Jak już tak wszystko fajnie zaczyna działać to może uda się zrobić widget, żeby nie zaglądać stale do aplikacji 🤔 😁😁👍
2021-12-12 09:26
  stefan1k Posts: 24 Ostrzeżenie: 0

No tak, a ja tego usilnie szukałem w apce...

I szkoda że w apce w rozszerzeniach nie widać i nie można dodać czujników bezprzewodowych.
2021-12-20 20:09
  damian_lisu Posts: 29 Ostrzeżenie: 0
No i stało się. Dzisiejsza aktualizacja do 1.1.0.32. Na liście zdefiniowanych kafelków po przeskrolowaniu góra dół dostaje dubel swojego ustawienia kafelków, tj na dole pojawia sie jakby kopia. Po kolejnym scrolu góra dół przychodzi kolejny i tak bez końca. Proszę poprawcie to 
2021-12-20 21:05
  ven Posts: 656 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
damian_lisu napisał » 2021-12-20 20:09
No i stało się. Dzisiejsza aktualizacja do 1.1.0.32. Na liście zdefiniowanych kafelków po przeskrolowaniu góra dół dostaje dubel swojego ustawienia kafelków, tj na dole pojawia sie jakby kopia. Po kolejnym scrolu góra dół przychodzi kolejny i tak bez końca. Proszę poprawcie to 
Już poprawione, aktualizacja w drodze.
2021-12-21 15:23
  leON22 Posts: 5825 Ostrzeżenie: 0
Witam, w najnowszej wersji... 0.32 aplikacji po wybraniu i dodaniu nowego kafelka, pojawiły się dziwne nazwy parametrów 



First pagePrevious page7 / 8Next pageLast page
Users on-line: