W związku z problemami z dostępnością statystyk oraz wykresów prosimy o zapoznanie się z tym wątkiem
Forum  eSterownik.pl  Brak schematów w aplikacjach mobilnych dla sterowników v3.5 Subskrybuj
2019-05-16 11:48
  PrzemekP Posts: 948 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Witam.
Dziś został zmieniony sposób generacji schematów dla sterowników w wersji 3.5
Jeżeli schemat nie jest widoczny w aplikacji mobilnej - należy sprawdzić czy wyświetla się przez stronę WWW - to powinno wygenerować od nowa schemat i powinien być widoczny ponownie w aplikacji mobilnej.
Jeżeli nadal schematu nie będzie widać - proszę o wyczyszczenie danych aplikacji.
Jeżeli nadal nic nie pomoże - proszę o kontakt w tym wątku.
2019-05-16 14:11
  swp_minkowskie Posts: 16 Ostrzeżenie: 0
Wlasnie probowalem sprawdzic stan pieca w kotlowni mojej mamy. Przez komorke nic ani przez www nic maska jest pusta tlo tylko jasno-szare.
Prosze przywrocic poprzedni sposob generacji schematow i calej reszty. Wypadalo by tego typu zmiany przed ich wprowadzeniem do produkcji przetestowac.
2019-05-16 14:23
  PrzemekP Posts: 948 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
swp_minkowskie napisał » 2019-05-16 14:11
Wlasnie probowalem sprawdzic stan pieca w kotlowni mojej mamy. Przez komorke nic ani przez www nic maska jest pusta tlo tylko jasno-szare.
Prosze przywrocic poprzedni sposob generacji schematow i calej reszty. Wypadalo by tego typu zmiany przed ich wprowadzeniem do produkcji przetestowac.

Patrząc na urządzenie wszystko jest OK - schemat pojawia się poprawnie.
2019-05-16 15:28
  swp_minkowskie Posts: 16 Ostrzeżenie: 0
teraz - tak
dodane 2019-05-16 15:28Czy do mobilnej aplikacji eCoal Mobile mozecie wprowadzic mozliwosc wyboru jezyka (np wybor miedzy polskim, angielskim itd)? 
2019-05-16 23:48
  leON22 Posts: 3413 Ostrzeżenie: 1
Zmień język fona na angielski i problem z głowy  
2019-05-17 12:14
  swp_minkowskie Posts: 16 Ostrzeżenie: 0
Pytalem o wprowadzenie mozliwosci wyboru jezyka w aplikacji. 
2019-12-31 10:17
  DAN4444 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Witam
Mam problem ze schematami 
Wczoraj o godzinie 11 był odłączony router przez 2 godziny 
Od godziny 11 schematy nie pojawiają się
2019-12-31 13:45
  andrzelika Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Witam
Ja również mam od wczoraj (30.12 od godziny 14) problem ze schematami i zdarzeniami. Przestały się wyświetlać zarówno w aplikacji jak i na stronie.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
dodane 2019-12-31 13:45
2020-01-01 08:49
  sq9tbu Posts: 1161 Ostrzeżenie: 0
U mnie wszystko działa i na windzie i ajfonie.
2020-01-01 17:46
  DAN4444 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Już wszystko działa . To była awaria w centrali Elektro-System.
2020-01-04 16:44
  Robert_Gizewo Posts: 14 Ostrzeżenie: 0
Dzisiaj znowu brak statystyki od godziny 14.30 🤨
Users on-line: Damiank82, Jarek8989, jorgo, kamilkadlec, Looked, SLAVIA, slawjar1, tomwoj